Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαιρετική δουλειά το OSFP TV

Εξαιρετική δουλειά το OSFP TV
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 13:24

Ο Ολυμπιακός στον Ερασιτέχνη έχει πολλά τμήματα και όλα παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Δυνατά ματς, κάθε Σαββατοκύριακο, στα πρωταθλήματα βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ και όχι μόνο. Και το OSFP TV φροντίζει να είναι παρών, για να μας φέρνει τον Θρύλο… στο σπίτι μας, όταν δεν έχουμε δυνατότητα να είμαστε εκεί!

Το κανάλι του Ερασιτέχνη κάνει εξαιρετική δουλειά! Μεταδίδει αγώνες του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα στα οποία οι ομάδες του διαγωνίζονται. Με καλή ποιότητα εικόνας, με αντικειμενικές μεταδόσεις και φυσικά με γνώση των αθλημάτων τα οποία καλύπτει. Όταν ο… κρατικός μηχανισμός δεν ασχολείται με τα αθλήματα τα οποία ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει, το OSFP TV είναι εκεί και δίνει τη λύση.

Τρανό παράδειγμα η μετάδοση του ντέρμπι της Α1 μπάσκετ Γυναικών, με τον Παναθηναϊκό, μόλις το Σάββατο. Το OSFP TV έκανε μια εξαιρετική κάλυψη, δίχως… αλαλαγμούς και χρωματισμό, τον οποίο δεν αποφεύγουν ούτε… δήθεν αντικειμενικά Μέσα, που καλύπτουν αντίστοιχα ντέρμπι στον Τάφο του Ινδού… Το OSFP TV ήταν εκεί με αξιοπρέπεια, έφερε εικόνα από το μεγάλο ντέρμπι και λειτούργησε σε υψηλά πρότυπα. Ακόμη και όταν η διαιτησία έπαιζε… 100-0 Παναθηναϊκό, η μετάδοση παρέμεινε όπως πρέπει και χωρίς να δημιουργήσει περαιτέρω αναστάτωση, στον τηλεθεατή (μέσω YouTube). Αξίζουν πολλά μπράβο για τη δουλειά που κάνει το OSFP TV!

Διαβάστε επίσης

Τι λένε οι παραμυθάδες ρε;

Τι λένε οι παραμυθάδες ρε;

Ποια… «παράγκα» του Ολυμπιακού ονειρεύτηκαν πάλι; «Παράγκα του Ολυμπιακού» που «χτυπάει» τον Ολυμπιακό με… πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο 97’ έχετε δει;