Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στημένοι όσοι αποθεώνουν Ίνμπομ, όλοι είδαν ότι ο Ιωαννίδης ήταν καλύτερος!

Στημένοι όσοι αποθεώνουν Ίνμπομ, όλοι είδαν ότι ο Ιωαννίδης ήταν καλύτερος!
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 15:17

Διαβάστε το εδώ, πριν το διαβάσετε κανονικά στην παραμύθα και… μείνετε. Να είστε προετοιμασμένοι, μην σας έρθει… ξαφνικό, όπως το θεϊκό χθεσινό πόνημα, για το πως «ο Βαγγέλης Μαρινάκη και η Σούπερ Λιγκ του» είχαν… λόγο στο να βγει ο Πάλμα MVP του μήνα και όχι ο Ιωαννίδης. Τα ίδια συμβαίνουν τώρα ΚΑΙ με φόντο το Μουντιάλ. Στημένοι όσοι από χθες το απόγευμα αποθεώνουν τομ Ίνμπομ Χουάνγκ, για την απόδοσή του, στο ματς της Κορέας με την Ουρουγουάη. Ενώ όλη η ποδοσφαιρική υφήλιος είδε με τα ίδια της τα μάτια, ότι ο Ιωαννίδης ήταν καλύτερος!

Το έχουμε «δει» από τώρα το έργο… «Δάκτυλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και στο Μουντιάλ, μετά τις ψηφοφορίες των MVP στη Σούπερ Λιγκ», στερεί από τον βουτηχτή επιθετικό του Παναθηναϊκού τη δόξα που του αξίζει. Περιμένουμε καυτό ρεπορτάζ από την παραμύθα, για το πως ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ (μαζί με τη Σούπερ Λιγκ… του) είχαν λόγο στην ανάδειξη του Ίνμπομ, στο Κορέα-Ουρουγουάη, ενώ όλος ο πλανήτης είδε ξεκάθαρα την ανωτερότητα του επιθετικού του Παναθηναϊκού. Και πως ΟΛΟΣ ο πλανήτης έπρεπε για εκείνον να μιλάει και όχι για τον Ίνμπομ.

Μπορεί ο Ιωαννίδης να μην έπαιζε, αλλά δεν έχει σημασία. Εκείνος έπρεπε να αναδειχθεί, αφού… περπάτησε και στο νερό. Ή όχι; Δεν είμαστε σίγουροι, θα μας πει η παραμύθα όταν κάνει… καυτό ρεπορτάζ, για το πως ο Ολυμπιακός, μετά την ΕΠΟ του Μπαλτάκου και του Μπένετ, ελέγχει μέσω… Κλάτενμπεργκ ΚΑΙ το ποιοι παίκτες αναδεικνύονται στο Μουντιάλ.

Τι; Όχι; Δεν πειστήκατε, ε;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης