Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Twitter γλεντάει τους «δικεφάλους» που… φαγώνονται! (photos)

Το Twitter γλεντάει τους «δικεφάλους» που… φαγώνονται! (photos)
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 14:31

Βρε κουτά. Βρε κουτούτσικα. Τι θέλουν και μαλώνουν; Που πήγαν οι αγάπες; Οι έρωτες; Η ζάχαρη, το μέλι, το σιρόπι; Που εξαφανίστηκαν; Λίγο πήρε θάρρος ο ένας, λίγο πήρε θάρρος ο άλλος, λίγο το έκοψαν από τον Παναθηναϊκό… και άρχισε ο μεταξύ τους πόλεμος; Για τους «δικεφάλους» λέμε, που… φαγώνονται. Τσιμπιούνται, ας πούμε. Και το Twitter στη χώρα μας τους… γλεντάει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Εντάξει, δεν είναι πρώτη φορά. Το «δίπολο» (όποτε το θυμούνται και δεν είναι… αγαπημένοι) ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, δεν μας απασχολεί εμάς η σειρά, όλους το ίδιο μικρούς τους βλέπουμε, έχει δώσει αρκετές υπέροχες διαμάχες. Ειδικά με Λουτσέσκου στο προσκήνιο… Φανταστείτε ότι κάποτε πήγε ο επενδυτής «επενδυτής» να τον πάρει στην ΑΕΚ και έπεσε το κράξιμο του αιώνα. Εκατέρωθεν.

Τώρα; Πάλι ο Λουτσέσκου στο προσκήνιο, που είπε για τις ομάδες «με το νέο γήπεδο και το σύστημα που τις σπρώχνει», ή κάπως έτσι, δεν δώσαμε και πολλή σημασία…

Βγήκαν τα… μαχαίρια και το Twitter το απολαμβάνει…

Δείτε:

Διαβάστε επίσης