Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οφσάιντ… ωρίμανσης, τριών ημερών (photo)

Οφσάιντ… ωρίμανσης, τριών ημερών (photo)
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 - 13:38

Ο ΠΑΟΚ, η ομάδα η οποία έχει σπάσει εδώ και χρόνια τα πανευρωπαϊκά ρεκόρ σε κερδισμένα πέναλτι, θεωρεί ότι το πρωτάθλημα αλλοιώθηκε εις βάρος του, στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα. Συζητά, μέσω ανακοίνωσης, για μια φάση… οφσάιντ, στο φινάλε του αγώνα. Μόνο που… το θυμήθηκαν μετά από τρεις μέρες. Και κοιτάξτε να δείτε τώρα τι π0#&νη είναι ζωή και η ίδια η προπαγάνδα, την οποία ταΐζουν μέσα από γνωστά πορτοκαλί ΜΜΕ επιρροής τους (σικ) έρχεται τώρα να… δαγκώσει το μπλοκ αυτό της προπαγάνδας, στα οπίσθια… Έτσι πάει.

Βλέπετε, όταν ο Ολυμπιακός είχε δικαίως διαμαρτυρηθεί για το γκολ ισοφάρισης του Ατρόμητου, στο Περιστέρι, ματς που του κόστισε βαθμούς, με την ΑΕΚ για παράδειγμα να προσπαθεί να το πάρει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ, αλλά ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, τονίζοντας ότι είναι οφσάιντ, η προπαγάνδα μας έλεγε ότι ο Θρύλος το… άφησε να ωριμάσει τρεις μέρες. Έτσι τους βόλευε τότε. Να τονίσουν ότι... ανακαλύψαμε μετά από τρεις μέρες, ότι... σφαγιάστηκε ο Ολυμπιακός.

Να:

Είναι π#&νη η μπάλα, είναι και η ζωή καμιά φορά, αν έτσι της φέρεσαι… Η πολλή προπαγάνδα πάντοτε βλάπτει και, φυσικά, τη βρίσκεις μπροστά σου… Έτσι πάει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης