Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτσελόνα με Βόκολο, η Λαμία (video)

Μπαρτσελόνα με Βόκολο, η Λαμία (video)
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 16:41

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με τη Λαμία για να διεκδικήσει τη νίκη. Μία νίκη, η οποία θεωρητικά σε αγωνιστικό επίπεδο θα ήταν σχετικά εύκολη υπόθεση, αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Ωστόσο, η αλλαγή προπονητή, στην ομάδα της Φθιώτιδας και η έλευση στον πάγκο του Λεωνίδα Βόκολου, φαίνεται πως έφερε… νέα πνοή στη Λαμία. Μιλάμε για… Μπαρτσελόνα, στο πρώτο 20λεπτο του ματς, η αντίπαλος του Ολυμπιακού…

Θα έλεγε κανείς ότι ο βαθμολογικός πίνακας είναι ανάποδα και ότι η ομάδα της Φθιώτιδας κυνηγάει την έξοδο στο Champions League ή και το… πρωτάθλημα!

Μιλάμε για… τέτοια μεταμόρφωση, στα πρώτα λεπτά του αγώνα στη Φθιώτιδα…

Άσχετο: Θυμηθήκαμε τώρα μια παλιά υπόθεση, η οποία είχε συζητηθεί πολύ, σε ένα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, με τον Βόκολο να παίζει στόπερ στον ΠΑΟΚ… Αντιγράφουμε από το redsagainstthemachine:

«Ο στόπερ του ΠΑΟΚ Λεωνίδας Βόκολος, που μέχρι το 2003 αγωνιζόταν στον ΠΑΟ, βλέπει τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού να περνούν από δίπλα του, δίχως να μπορεί να τους κόψει. Φυσικά εννοούμε ότι σκύλιασε για να τους μαρκάρει, αλλά εκείνο το βράδυ έμοιαζαν ασταμάτητοι οι πράσινοι παίκτες»

Άσχετο ε; Απλώς το θυμηθήκαμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης