Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διψασμένος

Διψασμένος
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 10:18

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στέλνει διαρκώς μηνύματα. Προς όλες τις κατευθύνσεις. Στέλνει μηνύματα πολεμικά. Όχι όμως… επιθετικά. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όταν νιώσει ότι ο Σύλλογος απειλείται, από τα συμφέροντα τα οποία τον βάζουν απέναντι και προσπαθούν να τον πλήξουν, το πρώτο που κάνει, είναι να συσπειρωθεί και να γίνει ασπίδα. Στη συνέχεια μετατρέπεται σε δόρυ και… αντεπιτίθεται.

Το sold out στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό… Το sold out από τώρα για τις 7/3 με την Μπαρτσελόνα, είναι το μεγαλύτερο μήνυμα, το οποίο μπορεί ο κόσμος του Ολυμπιακού να στείλει. Το πιο ηχηρό. Ο κόσμος του Θρύλου είναι διψασμένος. Πιο διψασμένος και πιο ενωμένος από ποτέ. Αυτό τρέμουν, για αυτό «σκούζουν» οι… απέναντι.

Για αυτό δεν μπορούν να χαλαρώσουν και να… απολαύσουν έστω αυτή τη μικρή, προσωρινή χαρά που έχουν, να βρίσκονται πιο πάνω από τον Ολυμπιακό. Γιατί ξέρουν ότι με τον κόσμο του έτσι, συσπειρωμένο και δυνατό, στο πλευρό των ομάδων του Συλλόγου, ο Θρύλος απλώς… δεν μπορεί να χάσει. Ποτέ… Για αυτό προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια. Για αυτό προσπαθούν να διχάσουν τον λαό του Ολυμπιακού, με προπαγάνδα και με χολή, την οποία στάζουν μέσα από τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχουν… Γνωστό το έργο τους. Στο οποίο ο κόσμος του Ολυμπιακού απαντά με SOLD OUT σε Καραϊσκάκη, ΣΕΦ, Ρέντη, Παπαστράτειο, Ηλιούπολη… Και έτσι… συνεχίζουν να τρέμουν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Φτιαγμένος για ανατροπές

Φτιαγμένος για ανατροπές

Αν υπάρχει μια φανέλα που έχει τη δυναμική να γυρίσει την (οποιαδήποτε) παρτίδα, αυτή είναι η φανέλα του Ολυμπιακού. Ή το… σκουφάκι του.