Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν δεν έλεγε κάτι για την Αθήνα θα ανησυχούσαμε

Αν δεν έλεγε κάτι για την Αθήνα θα ανησυχούσαμε
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 14:41

Πάλι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ του φταίνε του Λουτσέσκου. Άρχισε τα ίδια, τα γνωστά. Πάμε…

«Όχι, δεν μετάνιωσα και δεν μετανιώνω γι' αυτά που είπα. Άλλο να το τα λες στα αγγλικά και άλλο στα ρουμανικά. Στα αγγλικά οι λέξεις κάπως ξεθώριασαν, κάπως σβήστηκαν. Μας υπονομεύουν συνεχώς και παίζονται παιχνίδια για να μας... βάλουν στην άκρη οι ομάδες των Αθηνών. Είναι ένα σύστημα που διαμορφώθηκε με τον καιρό, υπάρχει στη μέση και πολιτική. Δεν προσέβαλα κανέναν, δεν φοβάμαι. Αυτή είναι η πραγματικότητα, μας έφαγαν πολλούς βαθμούς φέτος και όμως είμαστε ακόμη εκεί», είπε ο… αδικημένος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος κάνει το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη να μοιάζει με στενό στο Παγκράτι. Αδιάφορο.

Πάλι καλά που ο Ολυμπιακός είναι «Πειραιάς» και δεν μας πιάνει στο στόμα του. Εντάξει, ο Ολυμπιακός είναι όλη η Ελλάδα και ας πασχίζει το φερέφωνο του ΠΑΟΚ, ο πρώην πρασινοφρουρός να μας πείσει ότι οι Ολυμπιακοί είναι… 2 εκατομμύρια, πόσα λέει εκεί ότι είμαστε τέλος πάντων… Απλά δεν συμφέρει τον Λουτσέσκου να πει ότι κουμάντο και στη Θεσσαλονίκη κάνει ο Θρύλος και έτσι πετάει ένα «Αθήνα» εκεί, για να έχει το «δίπολο» στην επικαιρότητα και να φανατίζει τους ελάχιστους που τον παίρνουν ακόμη σοβαρά.

Τηλεφώνησε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Ζητά πίσω τη χαμένη του γραφικότητα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης