Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο κούπες σε δύο διαδοχικά Σαββατοκύριακα

Δύο κούπες σε δύο διαδοχικά Σαββατοκύριακα
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 11:58

Οι εκλογές οι οποίες, όπως ανακοινώθηκε, θα γίνουν στις 21 Μαΐου, πέφτουν επάνω στον τελικό της Ευρωλίγκας. Στο Κάουνας, θυμίζουμε, το τριήμερο 19-21 Μαΐου, η μεγάλη «μάχη», για την κούπα της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να δώσει το παρών και να την κατακτήσει.

Παράλληλα, η διεξαγωγή των εκλογών στις 21 Μαΐου, μεταθέτει τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, για τις 27 Μαΐου. Μία εβδομάδα μετά, θα γίνει όπως όλα δείχνουν, ο τελικός του θεσμού. Καλή φάση…

Φιναλίστ δεν έχουμε ακόμη, αλλά επειδή είμαστε ο Ολυμπιακός, θεωρούμε ότι τόσο στον τελικός της Ευρωλίγκας, όσο και σε εκείνον του Κυπέλλου Ελλάδας, μία εβδομάδα μετά, ο Ολυμπιακός θα είναι παρών. Και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει δύο κούπες, μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Στις 21 Μαΐου στο μπάσκετ, εκείνη της Ευρωλίγκας. Στις 27 Μαΐου, όπως όλα δείχνουν, εκείνη του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ποδόσφαιρο.

Έτσι έχουμε μάθει… Να πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα είναι εκεί και θα τα σηκώσει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης