Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόπτεται το site που κηρύττει μίσος κατά του Ολυμπιακού, για το ρόστερ της ομάδας

Κόπτεται το site που κηρύττει μίσος κατά του Ολυμπιακού, για το ρόστερ της ομάδας
Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 13:12

Απλά τα πράγματα. Οι άνθρωποι υπάρχουν για να χύνουν χολή. Για να προσπαθούν να δημιουργούν έριδες. Διχόνοια. Φανταστείτε ότι θρέφονται από αυτό. Πάνε μετά στα αφεντικά τους και λένε «κοίτα τι έγραψα, φέρε το ρούβλι». Αυτοί, λοιπόν, οι άνθρωποι κάνουν ότι… ενδιαφέρονται για το καλό του Ολυμπιακού. Παριστάνουν ότι δήθεν ενδιαφέρονται για το τι γίνεται με το ρόστερ του Ολυμπιακού. Για το αν μένει ή αν φεύγει οποιοσδήποτε παίκτης. Για το αν αλλάζει ο Ολυμπιακός προπονητή…

Κόπτεται το site που κηρύττει μίσος κατά του Ολυμπιακού, για το ρόστερ της ομάδας… Ενδιαφέρεται το φερέφωνο του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ (αναλόγως τι συμφέρει ή/και ποιος πληρώνει) για το τι κάνει ο Ολυμπιακός με τον Χάμες. Αυτό προσπαθούν να μας πείσουν. Να βγάλουν τις μεταγραφάρες που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει, σε αυτή την ποδοσφαιρική Μπανανία που έχουν φτιάξει, σκάρτες. ΟΚ, άλλες πιάνουν. Άλλες όχι. Ο πόνος τους μόνο και μόνο που βλέπουν τέτοια ονόματα να έρχονται στην Ελλάδα είναι απροσδιόριστος. Τόσο μεγάλος ώστε δεν… προσδιορίζεται…

Ας κοιτάξουν τις ομαδούλες τους. Ο Ολυμπιακός φέρνει και θα φέρνει παιχταράδες. Άλλοι θα βγαίνουν, άλλοι όχι. Αλλά το μέγεθος να φέρνει παιχταράδες στην Ελλάδα, ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός το έχει. Τη μαγκιά, το όνομα, το σθένος και το πορτοφόλι να φέρνει Χάμες, Μαρσέλο, Μπιέλ, Χουάνγκ, Εμβιλά, τον οποιονδήποτε παιχταρά στην Ελλάδα, ΜΟΝΟ ο Μαρινάκης τα έχει. Απλά τα πράγματα. Και ας πάνε οι άλλοι να… βράσουν στη χολή τους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Όσο σε πολεμούν, τόσο ξέρεις ότι κάτι κάνεις καλά

Όσο σε πολεμούν, τόσο ξέρεις ότι κάτι κάνεις καλά

Όταν οποιοσδήποτε παράγοντας του Ολυμπιακού, εν προκειμένω ο Κώστας Καραπαπάς βλέπει… αφιερώματα-σεντόνια για εκείνον, ξέρει ότι ενοχλεί. Και το να ενοχλείς το σύστημα και την προπαγάνδα είναι παράσημο.