Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δοκιμές στη Δράμα

Δοκιμές στη Δράμα
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011 - 07:48

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει το βάρος στις ακαδημίες του και αυτό φαίνεται καθημερινά με τις κινήσεις που πραγματοποιούνται. Πολλά παραρτήματα και δοκιμές ελπιδοφόρων πιτσιρικάδων που έχουν την φιλοδοξία να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα γίνονται κατά καιρούς σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά η ΠΑΕ ενημέρωσε εκδίδοντας ανακοίνωση ότι η ακαδημία του Ολυμπιακού θα διοργανώσεις δοκιμές στην Δράμα και στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Φιλίππου Δράμας στις 13 και 14 Μαΐου.

Στις δοκιμές έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα παιδιά που είναι γεννημένα από το 1996 μέχρι το 2000. Η κίνηση αυτή δσείχνει την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το θέμα των ακαδημιών μιας και είναι τα θεμέλια για μία σωστή και υγιή ομάδα και φυσικά το μέλλον της ανδρικής ομάδας του Θρύλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διοργανώνει δοκιμές στην Δράμα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Φιλίππου Δράμας (4ο χλμ Δράμας - Μακροχωρίου) το διάστημα 13-14/5/2011, για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 1996 έως το 2000.

Οι δοκιμές θα διεξαχθούν από τους κ. κ. Γιώργο Αμανατίδη και Φώτη Παπαπαναγή.

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική του Μοντέστο!

Η Εθνική του Μοντέστο!

Είναι Κορσικανός και το βροντοφωνάζει. Απόδειξη, η συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα της Κορσικής στις 31 Μαΐου σε αγώνα κόντρα στην Βουλγαρία. Ο λόγος φυσικά για τον Φρανσουά Μοντέστο...

Έφτιαξε ακαδημία ο Ματ!

Έφτιαξε ακαδημία ο Ματ!

Ο Ντάρμπισιρ δημιούργησε ακαδημία ποδοσφαίρου και πολύ γρήγορα τα πιτσιρίκια που βρίσκονται σε αυτή κατέκτησαν την κορυφή.