Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχω συμβόλαιο...»

«Έχω συμβόλαιο...»
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011 - 21:46

Όσοι έχουν βιαστεί να ξεγράψουν τον Λεονάρντο από τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου, καλύτερα ας περιμένουν τις αποφάσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός τρέφει εκτίμηση για τις ικανότητες του Βραζιλιάνου αριστεροπόδαρου αμυντικού, αλλά φυσικά θα πρέπει να σιγουρευτεί ότι μπορεί να βοηθήσει για να τον κρατήσει στην ομάδα. Κι αυτό επειδή ο Λεονάρντο πέρασε ένα δύσκολο τραυματισμού και εγχειρίστηκε στο πόδι, όπου του είχαν τοποθετηθεί και λάμες και πήρε λίγα παιχνίδια με την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε, στην οποία έχει δοθεί δανεικός.

Μάλιστα, ο 26χρονος Βραζιλιάνος δείχνει να σκέφτεται την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, μέσω απάντησης που έδωσε στο Twitter σε φίλο του που τον «κάλεσε» να γυρίσει στην Πορτουγκέσα, από την οποία τον είχαν αγοράσει οι «ερυθρόλευκοι»: «Κάποια στιγμή θα ήθελα να κλείσω την καριέρα στην Λούσα (σ.σ. παρατσούκλι της Πορτουγκέσα), αλλά έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Τσεκάρει Νέμεθ για εθνική

Τσεκάρει Νέμεθ για εθνική

Είχατε ενημερωθεί από τον «ΓΑΥΡΟ» ότι στην Ουγγαρία πιστεύουν πολύ τον Κριστιάν Νέμεθ και τον θεωρούν ένα σπουδαίο ταλέντο.

Άλφαρο για Θρύλο

Άλφαρο για Θρύλο

Από προτάσεις άλλο τίποτα στον Ολυμπιακό. Το τελευταίο φαξ που έφτασε στα γραφεία του Θρύλου έιχε το όνομα του Αλεχάντρο Άλφαρο της Σεβίλλης.

Έφτιαξε ακαδημία ο Ματ!

Έφτιαξε ακαδημία ο Ματ!

Ο Ντάρμπισιρ δημιούργησε ακαδημία ποδοσφαίρου και πολύ γρήγορα τα πιτσιρίκια που βρίσκονται σε αυτή κατέκτησαν την κορυφή.

Η Εθνική του Μοντέστο!

Η Εθνική του Μοντέστο!

Είναι Κορσικανός και το βροντοφωνάζει. Απόδειξη, η συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα της Κορσικής στις 31 Μαΐου σε αγώνα κόντρα στην Βουλγαρία. Ο λόγος φυσικά για τον Φρανσουά Μοντέστο...