Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφτιαξε ακαδημία ο Ματ!

Έφτιαξε ακαδημία ο Ματ!
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011 - 20:38

Νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική ζωή του άνοιξε φέτος ο Ματ Ντάρμπισιρ. Ο 24χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται στην Μπέρμιγχαμ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, παρέα με δυο άλλους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές άνοιξε την Ακαδημία «Pro-Το». Συνοδοιπόροι του Ματ σ’ αυτή την προσπάθεια είναι ο Μπρετ Ορμεροντ της Μπλάκπουλ και ο αρχηγός της Ακριγκτον Στάνλεϊ, Αντι Πρόκτερ.

Μάλιστα, από την παρθενική της σεζόν η Ακαδημία του Ντάρμπισιρ άρχισε να συλλέγει τρόπαια, αφού το τμήμα που αποτελείται από παιδιά μέχρι 9 ετών κατέκτησε το πρωτάθλημα «East Lancs Alliance». Οι πιτσιρικάδες του Ματ, μάλιστα, είχαν 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα σε 16 παιχνίδια. Παράλληλα το τμήμα κάτω των 13 ετών πήρε την 4η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.
«Ο Ματ, ο Μπρετ και ο Πρόκσι μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Δούλεψαν αρκετά, κατέθεσαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους», είπε ο ένας εκ των δύο προπονητών της Ακαδημίας, Τζον Χιουζ, ο οποίος κατά το παρελθόν δούλεψε για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην Αγγλία, πάντως, οι αναφορές για την προσπάθεια του Ντάρμπισιρ και των φίλων ονομάζεται ως «δημιουργία νέα ομάδας». Βεβαίως, είναι στα σπάργανα, αφού ξεκινάει από παιδιά.

Διαβάστε επίσης

«Έχω συμβόλαιο...»

«Έχω συμβόλαιο...»

Όσοι έχουν βιαστεί να ξεγράψουν τον Λεονάρντο από τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου, καλύτερα ας περιμένουν τις αποφάσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τσεκάρει Νέμεθ για εθνική

Τσεκάρει Νέμεθ για εθνική

Είχατε ενημερωθεί από τον «ΓΑΥΡΟ» ότι στην Ουγγαρία πιστεύουν πολύ τον Κριστιάν Νέμεθ και τον θεωρούν ένα σπουδαίο ταλέντο.

Η Εθνική του Μοντέστο!

Η Εθνική του Μοντέστο!

Είναι Κορσικανός και το βροντοφωνάζει. Απόδειξη, η συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα της Κορσικής στις 31 Μαΐου σε αγώνα κόντρα στην Βουλγαρία. Ο λόγος φυσικά για τον Φρανσουά Μοντέστο...

Δοκιμές στη Δράμα

Δοκιμές στη Δράμα

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει το βάρος στις ακαδημίες του και αυτό φαίνεται καθημερινά με τις κινήσεις που πραγματοποιούνται. Πολλά παραρτήματα και δοκιμές ελπιδοφόρων πιτσιρικάδων που έχουν την φιλοδοξία να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα γίνονται κατά καιρούς σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.