Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τρέλα του Μέγιερι

Η τρέλα του Μέγιερι
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011 - 13:28

Ο Μπάλας Μέγιερι δεν είναι πολύ ψηλός για τερματοφύλακας (σ.σ.: 1,85 μ.). Ωστόσο, έχει καταφέρει να μην αποτελεί πρόβλημα αυτό. Ο Ούγγρος πορτιέρο είναι πιθανότατα ο καλύτερα γυμνασμένος γκολκίπερ που είχε στις τάξεις του ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, παρότι είναι τόσο «θηριώδης» και γεμάτος μυϊκή μάζα και γρήγορος είναι και πολύ καλά ρεφλέξ έχει. Οπως εξηγούν οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι γυμνάζεται συνέχεια, κάνοντας ακόμη και ειδικές ασκήσεις ευελιξίας. Εξάλλου, ο Αλέκος Ράντος έχει φροντίσει ώστε να επικεντρώσει την προσοχή του στη βελτίωση των αδυναμιών του κάθε τερματοφύλακα, βγάζοντας ξεχωριστά προγράμματα, που τους βοηθούν στο να γίνονται καλύτεροι.

Βεβαίως, ο Μέγιερι δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που έχει «κόλλημα» με τη γυμναστική, αφού ο Χοσέ Χολέμπας ίσως και να τον... ξεπερνάει! Πάντως, χθες το μεσημέρι πήγαν μαζί σε γνωστό γυμναστήριο της Γλυφάδας, όπου πέρασαν σχεδόν τρεις ώρες, κάνοντας διαφόρων ειδών προγράμματα!

Στο ίδιο γυμναστήριο, όμως, υπήρξαν και άλλες «ερυθρόλευκες» παρουσίες. Την ίδια ώρα με τους δύο παίκτες του Θρύλου πήγε στον χώρο και η αρραβωνιαστικιά του Κέβιν Μιραλάς, ενώ λίγη ώρα αργότερα έδωσε το «παρών» και ο ίδιος ο Βέλγος επιθετικός. Εξάλλου, το συγκεκριμένο γυμναστήριο φαίνεται ότι έχει γίνει «στέκι» των ποδοσφαιριστών του Θρύλου, καθώς όπως έγινε γνωστό, εκεί γυμνάζονται επίσης ο Αλμπερτ Ριέρα και ο Φρανσουά Μοντέστο, οι οποίοι επίσης πηγαίνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση, δείχνοντας πόσο επαγγελματίες είναι!

Διαβάστε επίσης

Περίμεναν περισσότερα...

Περίμεναν περισσότερα...

Αν και πλέον αποτελεί παρελθόν από την Λίβερπουλ, πολλές φορές στην Αγγλία ασχολούνται με τον Άλμπερτ Ριέρα.

Ντάρκο-Γκόγκιτς στην Λάρισα

Ντάρκο-Γκόγκιτς στην Λάρισα

Όπως είχε γράψει ο «ΓΑΥΡΟΣ» οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Σίνισα Γκόγκιτς βρίσκονται στην Λάρισα για το Final 4 των Εφήβων...

Άλφαρο για Θρύλο

Άλφαρο για Θρύλο

Από προτάσεις άλλο τίποτα στον Ολυμπιακό. Το τελευταίο φαξ που έφτασε στα γραφεία του Θρύλου έιχε το όνομα του Αλεχάντρο Άλφαρο της Σεβίλλης.

Τσεκάρει Νέμεθ για εθνική

Τσεκάρει Νέμεθ για εθνική

Είχατε ενημερωθεί από τον «ΓΑΥΡΟ» ότι στην Ουγγαρία πιστεύουν πολύ τον Κριστιάν Νέμεθ και τον θεωρούν ένα σπουδαίο ταλέντο.