Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλφαρο για Θρύλο

Άλφαρο για Θρύλο
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011 - 23:41

Από προτάσεις άλλο τίποτα στον Ολυμπιακό. Το τελευταίο φαξ που έφτασε στα γραφεία του Θρύλου έιχε το όνομα του Αλεχάντρο Άλφαρο της Σεβίλλης.

Ο 24χρονος δεξιός χαφ μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Είχε μια γεμάτη χρονιά με την Σεβίλλη όπου αγωνίστηκε 24 φορές και πέτυχε 7 γκολ.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση αφού μένει και ελεύθερος και δεν θα χρειαστούν χρήματα για την απόκτηση του παρά μόνο το συμβόλαιό του.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας του έκανε πρόταση ανανέωσης η οποία δεν τον ικανοποιεί κι έτσι ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση που έγινε στον Ολυμπιακό αφορούσε τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 600.000 ευρώ τον χρόνο.
Λογική πρόταση η οποία φυσικά μπορεί να συζητηθεί εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κάνει κίνηση.

Διαβάστε επίσης

Η τρέλα του Μέγιερι

Η τρέλα του Μέγιερι

"Αρρώστια" με την γυμναστική έχει ο Μπάλας Μέγιερι, αλλά δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έχει αυτό το "κόλλημα".

Περίμεναν περισσότερα...

Περίμεναν περισσότερα...

Αν και πλέον αποτελεί παρελθόν από την Λίβερπουλ, πολλές φορές στην Αγγλία ασχολούνται με τον Άλμπερτ Ριέρα.

Τσεκάρει Νέμεθ για εθνική

Τσεκάρει Νέμεθ για εθνική

Είχατε ενημερωθεί από τον «ΓΑΥΡΟ» ότι στην Ουγγαρία πιστεύουν πολύ τον Κριστιάν Νέμεθ και τον θεωρούν ένα σπουδαίο ταλέντο.

«Έχω συμβόλαιο...»

«Έχω συμβόλαιο...»

Όσοι έχουν βιαστεί να ξεγράψουν τον Λεονάρντο από τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου, καλύτερα ας περιμένουν τις αποφάσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε.