Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ντάρκο-Γκόγκιτς στην Λάρισα

Ντάρκο-Γκόγκιτς στην Λάρισα
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011 - 18:00

Όπως είναι φυσικό η διοργάνωση του Final 4 του πρωταθλήματος της Superleague Κ17, ενδιαφέρει αρκετά τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο επειδή συμμετέχει και ο Θρύλος και έχει ως στόχο να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κούπα, αλλά για να τσεκάρουν και οι άνθρωποι της ομάδας τα ταλέντα των υπόλοιπων συλλόγων.

Έτσι, όπως είχε γράψει ο «ΓΑΥΡΟΣ» τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Θρύλου, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όσο και ο προπονητής των Νέων, Σίνισα Γκόγκιτς, βρίσκονται στην Λάρισα στο γήπεδο AEL FC ARENA. Μαζί τους είναι και ο προπονητής, Ζόραν Μπάμποβιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει στην ακαδημία του Θρύλου, ενώ ο γιος του, Ιβάν, είναι τερματοφύλακας στους Νέους του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

«Τρέλανε» το μηχάνημα ο Χολέμπας!

«Τρέλανε» το μηχάνημα ο Χολέμπας!

Οι εργομετρικές εξετάσεις δεν είναι απλή υπόθεση για τους ποδοσφαιριστές. Είναι μια διαδικασία επίπονη και γι αυτό τον λόγο δεν γίνεται προπόνηση, ούτε πριν ούτε μετά αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και είναι λογικό.

Περίμεναν περισσότερα...

Περίμεναν περισσότερα...

Αν και πλέον αποτελεί παρελθόν από την Λίβερπουλ, πολλές φορές στην Αγγλία ασχολούνται με τον Άλμπερτ Ριέρα.

Η τρέλα του Μέγιερι

Η τρέλα του Μέγιερι

"Αρρώστια" με την γυμναστική έχει ο Μπάλας Μέγιερι, αλλά δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έχει αυτό το "κόλλημα".