Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Και ο Γιάννης Παπαδόπουλος
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011 - 19:17

Στο πλευρό των Εφήβων του Θρύλου, βρίσκεται και ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας. Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος είναι στο γήπεδο της Λάρισας για να δει τους αγώνες του Final 4 της Superleague.

Βέβαια εκτός της παρουσίας του Ολυμπιακού στην διοργάνωση, είχε ένα ακόμη κίνητρο για να δει το ματς με τον Ηρακλή, καθώς στους θεσσαλονικείς παίζει ο αδερφός του, Γιώργος, ο οποίος είναι τερματοφύλακας.

Μάλιστα ο παίκτης των "ερυθρολεύκων" είχε και μία συνομιλία με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Διαβάστε επίσης

Κακός ο Οτσόα!

Κακός ο Οτσόα!

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η Αμέρικα του Οτσόα, κόντρα στην Μονάρκας...

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη!

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη!

Από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα από τον σύνδεσμο του Τορόντο εστάλησαν 1000 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

«Τρέλανε» το μηχάνημα ο Χολέμπας!

«Τρέλανε» το μηχάνημα ο Χολέμπας!

Οι εργομετρικές εξετάσεις δεν είναι απλή υπόθεση για τους ποδοσφαιριστές. Είναι μια διαδικασία επίπονη και γι αυτό τον λόγο δεν γίνεται προπόνηση, ούτε πριν ούτε μετά αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και είναι λογικό.

Ντάρκο-Γκόγκιτς στην Λάρισα

Ντάρκο-Γκόγκιτς στην Λάρισα

Όπως είχε γράψει ο «ΓΑΥΡΟΣ» οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Σίνισα Γκόγκιτς βρίσκονται στην Λάρισα για το Final 4 των Εφήβων...