Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συναγερμός στη Μεγαλόνησο!

Συναγερμός στη Μεγαλόνησο!
Σάββατο, 7 Μαΐου 2011 - 22:07

Υποδοχή ηρώων περιμένει τον Ολυμπιακό στην Κύπρο όπου θα δώσει δύο φιλικά στις 10 και 12 Μαΐου.

Είναι λογικό ότι όπου πηγαίνει ό Θρύλος γίνεται ένας χαμός. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το μότο: «Παντού είναι Πειραιάς». Ο Ολυμπιακός την Τρίτη το πρωί θα αφιχθεί στην Κύπρο η οποία «βράζει» στο άκουσμα της είδησης ότι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας θα δώσει φιλικά ματς εκεί.

Είναι λογικός ένας τέτοιος ενθουσιασμός αφού οι οπαδοί του Θρύλου εκεί δεν έχουν την ευκαιρία να βλέπουν συχνά την αγαπημένη τους ομάδα. Οι σύνδεσμοι του Νησιού έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια και για τα δύο ματς που θα δώσει ο Θρύλος και τα γήπεδα όπου θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός αναμένεται να θυμίσουν Καραϊσκάκη.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα φτάσει στην Κύπρο την Τρίτη το πρωί και οι οπαδοί ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Η αποστολή πετάει από την Αθήνα στις 08:35 το πρωί και λίγη ώρα αργότερα αναμένεται στην Κύπρο.

Τα εισιτήρια για τα δύο ματς κοστίζουν 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό ενώ οι περισσότεροι σύνδεσμοι δίνουν μαζί και κουπόνι των 2 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη. Παντού είναι Πειραιάς!

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος θέλει Μήτρογλου!

Ο κόσμος θέλει Μήτρογλου!

Να μείνει ο Μήτρογλου στον Πειραιά θέλουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού όπως προέκυψε από την δημοσκόπηση του gavros.gr

Πολύ πεσμένος!

Πολύ πεσμένος!

Ο Μιραλάς πήγε στην πρωινή προπόνηση, αλλά ήταν φανερά προβληματισμένος μετά τις τελευταίες εξελίξεις.