Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά Θοδωρή!

Χρόνια πολλά Θοδωρή!
Κυριακή, 8 Μαΐου 2011 - 20:00

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ο οποίος αποτελεί συνώνυμο της Ευρωλίγκας και του ευρωπαϊκού μπάσκετ γεννήθηκε στις 8 Μαΐου το 1977 και τα πρώτα του βήματα τα έκανε στο εφηβικό του Εθνικού Ελληνορώσων. Στη συνέχεια (1995-96 και 1996-97) φόρεσε την φανέλα των Αμπελόκηπων, ενώ τα επόμενα δυο χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Δάφνης.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο Πανιώνιος όπου φόρεσε τα κυανέρυθρα για δυο χρόνια (1999-01), ενώ το καλοκαίρι του 2001 πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αποδεχόμενος την πρόταση της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους αποφάσισε να ξενιτευτεί στην παγωμένη Μόσχα και στην ιστορική ΤΣΣΚΑ όπου γνώρισε μεγάλες επιτυχίες αρχικά υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο αρχηγός κατέκτησε δύο τρόπαια Ευρωλίγκας το 2006 (όπου και αναδείχθηκε και MVP του τελικού) και το 2008, ενώ πλέον, έπειτα και διανύοντας τον τρίτο του χρόνο στο μεγάλο λιμάνι, αποτελεί τον ρέκορντμαν συμμετοχών στην Ευρωλίγκα, καθώς και τον κάτοχο των ρεκόρ με στις ασίστ και τα κλεψίματα. Τι του λείπει; Ο λόγος για τον οποίο απαρνήθηκε τη Μόσχα μετά έξι χρόνια και επέστρεψε στον Πειραιά. Το πρωτάθλημα με την «ερυθρόλευκη».

Στο ευχόμαστε Θοδωρή ολόψυχα, κι αυτό και πολλές ακόμα διακρίσεις με την αγαπημένη σου φανέλα… Χρόνια πολλά αρχηγέ, καλά και… «ερυθρόλευκα»!

Διαβάστε επίσης

«Ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού»!

«Ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού»!

Μπορεί να μην ήρθε τελικά στην Ελλάδα, αλλά μετά τις περσινές διαπραγματεύσεις ο Γκατούζο νιώθει ότι υπήρξε για λίγο «ερυθρόλευκος»!

Δεν πάει Κύπρο!

Δεν πάει Κύπρο!

Πολύ δύσκολα θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κύπρο ο Ντένις Επστάιν.

Σενάριο με Επστάιν

Σενάριο με Επστάιν

Τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιήσουν τον Ντένις Επστάιν, στην περίπτωση που δεν πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, σκέφτονται στο Λιμάνι.

Ο Τζόλε στα πράσινα!

Ο Τζόλε στα πράσινα!

Με πράσινη φανέλα αγωνίστηκε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που συμμετείχε σε αγώνα επίλεκτων παλαιμάχων για το «Χαμόγελο του Παιδιού»!