Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού»!

«Ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού»!
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011 - 00:25

Μπορεί να μην ήρθε τελικά στην Ελλάδα, αλλά μετά τις περσινές διαπραγματεύσεις ο Γκατούζο νιώθει ότι υπήρξε για λίγο «ερυθρόλευκος»!

Ο πρωταθλητής Ιταλίας (ξανά!) με τη φανέλα της Μίλαν, πέρυσι βρέθηκε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό και σε αυτό αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι ότι νιώθει σαν να υπήρξε παίκτης του Θρύλου, τόσο πολύ κοντά που βρέθηκε στο Λιμάνι, πριν τον πείσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να παραμείνει στους «ροσονέρι». Πάντως, είτε στην Ιταλία, είτε στην Ελλάδα, με το πρωτάθλημα αγκαλιά θα τον έβρισκε το τέλος της χρονιάς!

Αυτό που δήλωσε αναφορικά με τη συνέχεια της καριέρας του και το μέλλον στη Μίλαν, είναι ότι: «Δεν ξέρω, είμαι 33 ετών. Δέχτηκα μια μεγάλη προσφορά από την Ανζί. Θα αποφασίσω με την οικογένεια μου τι θα κάνω. Πέρυσι ήμουν λίγο πολύ παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Αλέγκρι όμως με έκανε να αλλάξω απόφαση και έμεινα στην Μίλαν».

Διαβάστε επίσης

Δεν πάει Κύπρο!

Δεν πάει Κύπρο!

Πολύ δύσκολα θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κύπρο ο Ντένις Επστάιν.

Γκολ ο Όσκαρ!

Γκολ ο Όσκαρ!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκονζάλες, σκόραρε το Σάββατο (07/05) στο ματς της Βαγιαδολίδ.

Σενάριο με Επστάιν

Σενάριο με Επστάιν

Τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιήσουν τον Ντένις Επστάιν, στην περίπτωση που δεν πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, σκέφτονται στο Λιμάνι.