Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πώς να αλλάξεις λάστιχο;

Πώς να αλλάξεις λάστιχο;
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 - 01:11

Ακόμα τρεις εβδομάδες και ο Λουκάκου θα βολτάρει στους δρόμους του Βελγίου με αμάξι. Αν δεν είχε τον Μιραλάς όμως ούτε λάστιχο δεν θα μπορούσε να αλλάξει.

Βελγικό δημοσίευμα φιλοξενεί ένα χιουμοριστικό δημοσίευμα για το δίπλωμα που ετοιμάζεται να πάρει ο Λουκάκου, ο οποίος είναι στενός φίλος και συμπαίκτης του Κέβιν Μιραλάς στην Εθνική Βελγίου.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ο Κέβιν Μιραλάς βοήθησε τον φίλο του με το αμάξι του δείχνοντάς του πώς να αλλάξει λάστιχο. Μάλιστα, το σχόλιο του δημοσιογράφου στην είδηση είναι ότι ο Μιραλάς είναι έτοιμος να ξεκινήσει νέα καριέρα ως μέλος σε ομάδα στη Φόρμουλα 1 στα πιτ στοπ!

Διαβάστε επίσης

Παντρεύτηκε ο Χολέμπας!

Παντρεύτηκε ο Χολέμπας!

Ο Χοσέ Χολέμπας παντρεύτηκε στις 21 Μαΐου και το gavros.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την γιορτή του ποδοσφαιριστή του Θρύλου...

Πήγαν ΣΕΦ!

Πήγαν ΣΕΦ!

Τρεις... νυν και δύο... πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο κλειστό του Φαλήρου...

Θα ήθελε Σαλπιγγίδη...

Θα ήθελε Σαλπιγγίδη...

Ένας παίκτης που θα ήθελε ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, χωρίς να εκτιμάται ότι υπάρχουν πιθανότητες για μεταγραφή…

Ο Θρύλος των ρεκόρ

Ο Θρύλος των ρεκόρ

Την περίοδο 1973-74 ο Θρύλος δεν είχε αντίπαλο στην Ελλάδα και κέρδισε ένα ακόμα πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 102 γκολ, νούμερο πραγματικά εντυπωσιακό.