Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντρεύτηκε ο Χολέμπας!

Παντρεύτηκε ο Χολέμπας!
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - 01:12

Το είπε και το έκανε... Ο Χοσέ Χολέμπας είναι, πλέον, διπλός. Από το απόγευμα της 21ης Μαΐου, ο αριστερός μπακ του Θρύλου είναι και επίσημα παντρεμένος με την εκλεκτή της καρδιάς του, Νταϊάνα Γιάγκερ. Το ζευγάρι γνωρίζεται εδώ και σχεδόν μία πενταετία και λίγο καιρό αφότου ο Χολέμπας υπέγραψε στον Ολυμπιακό, αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Η τελετή έγινε στην περιοχή Μπραουνσβαρτσμίλε, της πόλης Ασάφενμπουργκ, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο 27χρονος μπακ και καλεσμένοι ήταν μόνο οι συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού. Όσο για το παρανυφάκι; Αυτόν τον ρόλο είχε Τανίσα Χολέμπας. Κόρη του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού από τον πρώτο του γάμο!

Για την τελετή δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς δεν είχε κάτι το... διαφορετικό. Ωστόσο, τα διαφορετικά ήρθαν αργότερα, στο γλέντι του γάμου. Εκεί, οι κολλητοί φίλοι του Χοσέ φρόντισαν να δώσουν ρεσιτάλ. Αρχικά, έφεραν αρκετά... σουτιέν, ένα εκ των οποίων φόρεσαν και στον Χολέμπας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να... διατρανώσουν ότι, πλέον, άλλος είναι το... αφεντικό (σ.σ.: προφανής ο συμβολισμός). Από εκεί και πέρα, του έφεραν ένα πλαστικό παιδικό αυτοκινητάκι, τον έβαλαν να κάτσει επάνω, του έδεσαν τα μάτια και εν συνεχεία έβαλαν τη σύζυγό του να τον σπρώχνει προς όποια κατεύθυνση ήθελε (σ.σ.: επίσης προφανής ο συμβολισμός)... Βεβαίως, φρόντισε και ο Χολέμπας να πάρει την εκδίκησή του, καθώς ανταπέδωσε με... τουρτοπόλεμο!

Στο τέλος της ημέρας, το ζευγάρι δέχθηκε τις ευχές για «βίον ανθόσπαρτον» από όλους τους παρευρισκόμενους, με τον Χολέμπας να γράφει στη σελίδα του στο Facebook: «Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν εκεί και μου χάρισαν όμορφες στιγμές σε μία αξέχαστη ημέρα». Φυσικά, ένας τόσο διασκεδαστικός γάμος δεν μπορεί να μην ακολουθηθεί από ένα εξίσου διασκεδαστικό ταξίδι του μέλιτος. Έτσι, από προχθές, ο Χολέμπας και η Νταϊάνα, μετά από μία ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι, βρίσκονται ήδη στις Μαλδίβες και απολαμβάνουν την εξωτική ομορφιά του Ινδικού Ωκεανού. Περνώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου τους.

Δεν έχουν πολύ χρόνο, βέβαια, καθώς από τις 4 Ιουλίου ο Χολέμπας θα πρέπει να πέσει με τα... μούτρα στη δουλειά, αφού θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά. Διότι, ως πολιτογραφημένος Έλληνας, πλέον, θέλει να κάνει μία ακόμη καλύτερη χρονιά από την περσινή.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 26/05/2011)

Διαβάστε επίσης

Πήγαν ΣΕΦ!

Πήγαν ΣΕΦ!

Τρεις... νυν και δύο... πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο κλειστό του Φαλήρου...

Σέξι... τελικός!

Σέξι... τελικός!

Οι ωραίες κυρίες από τον τελικό του Champions League δεν θα λείψουν...

Πώς να αλλάξεις λάστιχο;

Πώς να αλλάξεις λάστιχο;

Ακόμα τρεις εβδομάδες και ο Λουκάκου θα βολτάρει στους δρόμους του Βελγίου με αμάξι. Αν δεν είχε τον Μιραλάς όμως ούτε λάστιχο δεν θα μπορούσε να αλλάξει.

Θα ήθελε Σαλπιγγίδη...

Θα ήθελε Σαλπιγγίδη...

Ένας παίκτης που θα ήθελε ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, χωρίς να εκτιμάται ότι υπάρχουν πιθανότητες για μεταγραφή…