Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήγαν ΣΕΦ!

Πήγαν ΣΕΦ!
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - 03:34

Στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, βρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου. Συγκεκριμένα τρεις «ερυθρόλευκοι» παίκτες είναι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρακολούθησαν τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μάρκο Πάντελιτς και Γιάννη Μανιάτη, οι οποίοι σήκωσαν φέτος το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και περιμένουν να δουν τον Θρύλο να παίρνει την κούπα και στο μπάσκετ.

Παράλληλα, στο κλειστό του Φαλήρου βρέθηκαν και δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν φορέσει στο παρελθόν την ερυθρόλευκη φανέλα, όμως αυτή την περίοδο δεν αγωνίζονται στον σύλλογο του Λιμανιού. Στο ΣΕΦ είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που παίζει στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στη Σάλκε, αλλά και ο Τάσος Πάντος που ανήκει πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε επίσης

Σέξι... τελικός!

Σέξι... τελικός!

Οι ωραίες κυρίες από τον τελικό του Champions League δεν θα λείψουν...

Η εκπομπή της Θύρας 7

Η εκπομπή της Θύρας 7

Παρακολουθείστε σε επανάληψη μέσω του gavros.gr την τηλεοπτική εκπομπή της Παρασκευής των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού...

Παντρεύτηκε ο Χολέμπας!

Παντρεύτηκε ο Χολέμπας!

Ο Χοσέ Χολέμπας παντρεύτηκε στις 21 Μαΐου και το gavros.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την γιορτή του ποδοσφαιριστή του Θρύλου...

Πώς να αλλάξεις λάστιχο;

Πώς να αλλάξεις λάστιχο;

Ακόμα τρεις εβδομάδες και ο Λουκάκου θα βολτάρει στους δρόμους του Βελγίου με αμάξι. Αν δεν είχε τον Μιραλάς όμως ούτε λάστιχο δεν θα μπορούσε να αλλάξει.