Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικ όπως... Μάικ!

Νικ όπως... Μάικ!
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011 - 21:48

Λίγο πριν το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε ο Νικ Καλάθης και για το οποίο έχει κατατεθεί εις βάρος του μήνυση, καθώς τραυματίστηκε η κοπέλα που επέβαινε στο άλλο όχημα ενώ εγκατέλειψε και τον χώρο του ατυχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παρέα με τον Μάικ Μπατίστ σε ένα μαγαζί και… τα έπιναν.

Ο Μπατίστ, ο οποίος έχει κι αυτός ανάλογη εμπειρία όταν τον Οκτώβριο του 2004 είχε προκαλέσει ατύχημα…

«Για τροχαίο με εγκατάλειψη κρατείται ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Μάικ Μπατίστ» είναι το χαρακτηριστικό δημοσίευμα εκείνων των ημερών το οποίο συνεχίζει: «Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο Αμερικανός ενώ οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητό του συγκρούστηκε στις 4:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Κηφισίας 258 στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο οδηγός της.

Στη συνέχεια, ο μπασκετμπολίστας ανέπτυξε ταχύτητα, εγκαταλείποντας τον τραυματία, αλλά σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε διαφημιστική πινακίδα. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και ο Μπατίστ απομακρύνθηκε τρέχοντας και κρύφτηκε μέσα σε μια αθλητική εγκατάσταση στη διασταύρωση Κηφισίας και Γούναρη.

Τον αντιλήφθη όμως ο φρουρός της εγκατάστασης και ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ο μπασκετμπολίστας να συλληφθεί. Ο Αμερικανός δήλωσε ότι είναι τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ο οποίος έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή…».

Μετά από κάποιες μέρες βέβαια φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του οδηγού της μηχανής, κατά τον οποίο… ούτε γάτα ούτε ζημιά.


Διαβάστε επίσης

Απέκτησε φαν κλαμπ

Απέκτησε φαν κλαμπ

Η Ρωσίδα Βαλέρια Σαφόνοβα κέρδισε μία θέση στην καρδιά των φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Ρέντη.

Από το... πιλοτήριο

Από το... πιλοτήριο

Ο πιλότος για τη Μασσαλία, κ. Νίκολας, θυμήθηκε στην πτήση για τη Μασσαλία το 1994 ο Τοχούρογλου είχε καθίσει στο πιλοτήριο.