Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μέλμπεργκ... τρελάθηκε!

Ο Μέλμπεργκ... τρελάθηκε!
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 - 04:04

Σίγουρα όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού σε κάθε γκολ που πετυχαίνει η ομάδα πανηγυρίζουν πάντα, αφού αυτή είναι και η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, το γκολ. Αλλά ο πανηγυρισμός του Όλοφ Μέλμπεργκ στο τρίτο τέρμα που βάζει ο Θρύλος στο ματς με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, είναι κάπως... ξεχωριστός.

Τι και αν έχει παίξει τόσα χρόνια μπάλα και έχει αποκομίσει τόσες εμπειρίες, ο Μέλμπεργκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ έκανε σαν... τρελός, όταν είδε τον Φρανσουά Μοντέστο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο ματς.

Βέβαια ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου ήταν αυτός ο οποίος θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ στην αναμέτρηση με τους Άγγλους, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μανόνε, τερματοφύλακα της Άρσεναλ.

Στην επαναφορά όμως ο Μοντέστο δεν λάθεψε σε κενή εστία και έστειλα την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Όταν ο Μέλμπεργκ είδε την μπάλα στο πλεκτό, τότε έκανε σαν... τρελός. Άνοιξε τα χέρια του και άρχισε να τρέχει προς τον Μοντέστο, κάνοντας σαν μικρό παιδί.

Αυτός ο πανηγυρισμός δείχνει ξεκάθαρα τις χαρές που χαρίζει ο Ολυμπιακός και στους ποδοσφαιριστές του, δίνοντάς τους τη μεγάλη ευκαιρία να αγωνίζονται σε τέτοια ματς. Ο Μέλμπεργκ έχει κάνει τόσα πράγματα στην καριέρα του και όμως στις αναμετρήσεις του Θρύλου είναι πάντα από τους κορυφαίους σε απόδοση και παράλληλα δίνει και την ψυχή του για την ομάδα του Πειραιά.

Δείτε σε βίντεο τον πανηγυρισμό του Μέλμπεργκ τη στιγμή που ο Μοντέστο σκοράρει...

Διαβάστε επίσης

Όταν έφυγε ο Μπούκοβι

Όταν έφυγε ο Μπούκοβι

Σαν σήμερα το 1967 ο Μάρτον Μπούκοβι αναχώρησε από την Ελλάδα, έχοντας παραιτηθεί, την προηγούμενη μέρα από τον Ολυμπιακό.

Απέκτησε φαν κλαμπ

Απέκτησε φαν κλαμπ

Η Ρωσίδα Βαλέρια Σαφόνοβα κέρδισε μία θέση στην καρδιά των φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Ρέντη.