Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά τεχνικός διευθυντής

Ξανά τεχνικός διευθυντής
Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012 - 05:38

Μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πήρε πέρυσι, τέτοιο καιρό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν η πρόσληψη του Εντουάρντο Μαθία στη θέση του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού. Η θητεία του Ισπανού στη συγκεκριμένη θέση αποδείχθηκε άκρως αποτυχημένη, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να αποφασίσουν να τον απολύσουν λίγο μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, απογοητευμένοι από τον τρόπο που χειρίστηκε τις μεταγραφικές υποθέσεις. Αλλά και επειδή δεν κατάφερε να «ξεφορτωθεί» κανένα από τα... ανεπιθύμητα συμβόλαια, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο Ολυμπιακός να πληρώσει αρκετά υψηλές αποζημιώσεις...

Στο σήμερα, όμως, ο Εντουάρντο Μαθία φαίνεται ότι ανέκαμψε άμεσα και εντυπωσιακά. Μετά από σχεδόν 7 μήνες σε θέση σκάουτ της Φιορεντίνα, ήρθε η ώρα της προαγωγής. Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας αποφάσισε να τον κάνει τεχνικό διευθυντή, δείχνοντάς του την ικανοποίηση που υπάρχει για τη δουλειά του. Μάλιστα, ο προϊστάμενός του, αθλητικός διευθυντής των «βιόλα», Ντανιέλε Πράντε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ισπανό στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Κυριακή!

ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ!
Πέραν της θέσης του τεχνικού διευθυντή, ο Μαθία πήρε και τη θέση του υπεύθυνου της ακαδημίας της Φιορεντίνα! Καθώς θεωρείται «ειδικός» στα παιδιά.

Διαβάστε επίσης

Είναι ΓΑΥΡΟΣ

Είναι ΓΑΥΡΟΣ

Ξένη ιστοσελίδα αναφέρεται στις ομάδες του EURO που δεν έχουν ξένους παίκτες στην αποστολή.