Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον γύρο του κόσμου

Τον γύρο του κόσμου
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 - 01:27

Ο Γιάννης Μανιάτης θεωρείται και είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, αυτό φάνηκε και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, όπου ο αμυντικός μέσος του Θρύλου ήταν ένας εκ των διακριθέντων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Πιο γνωστός στο ευρωπαϊκό κοινό, όμως, δεν είναι για τα αγωνιστικά του πεπραγμένα...

Ακόμη και τώρα, λοιπόν, αρκετούς μήνες μετά το απίθανο βλέμμα... αλά «Ψυχώ», στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο εξωτερικό κάνουν συνεχείς αναπαραγωγές της συγκεκριμένης σκηνής, όπως και πολλών άλλων, όπου ο παίκτης του Θρύλου εμφανίζεται απορημένος και με τα μάτια τελείως γουρλωμένα! Μάλιστα, ακόμη μία αναπαραγωγή έγινε χθες!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το βίντεο από το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και φωτογραφίες του Μανιάτη με γουρλωμένα τα μάτια, «παίζουν» από χθες και στο αγγλικό Eurosport. Με τον διεθνή αμυντικό μέσο να είναι ένα από τα πρόσωπα που έκαναν εντύπωση με την έκφραση του προσώπου τους. Επιπλέον, χθες υπήρχε σχετικό βίντεο και σε ρωσικές ιστοσελίδες που και πάλι αναπαρήγαγαν το θέμα, εκφράζοντας την έκπληξή τους για το φοβερό βλέμμα του Μανιάτη!

Διαβάστε επίσης

Στράτος backstage

Στράτος backstage

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το παρασκήνιο της συνέντευξης του Στράτου Περπέρογλου στον ΓΑΥΡΟ.

Δικαίωση του

Δικαίωση του "ΓΑΥΡΟΥ"

Ο "ΓΑΥΡΟΣ" είχε κατ’ αποκλειστικότητα το επίσημο ενδιαφέρον του Θρύλου για τον Περπέρογλου στις 12/07.