Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή είναι η βρωμιά!

Αυτή είναι η βρωμιά!
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 - 02:13

Να έχουν το θράσος και να μιλάει η ομάδα που έχει διαλύσει το μπάσκετ πάει πολύ. Ε, όχι και βρωμιά για τον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι βρίσκονται σε πραγματική παράκρουση και δηλώνουν ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Ο λόγος σύμφωνα με αυτούς είναι ότι ο Μπράμος μαχαιρώθηκε! Πρώτη φορά, όμως, βλέπουμε παίκτη να έχει μαχαιρωθεί και να παίζει κανονικά. Προφανώς ο Μπράμος τιμάει το ψωμί που τρώει και τα δίνει όλα για την φανέλα. Δεν καταλαβαίνει ούτε από μαχαιριές.

Αυτοί οι «κύριοι» που προσπαθούν να βγουν και… άγιοι θα μας πουν κάτι για την φωτοβολίδα που χτύπησε στο κεφάλι τον Χάινς; Δεν είδαμε πουθενά να το αναφέρουν αυτό, αλλά μάλλον δεν θα το πρόσεξαν. Είδαν την… μαχαιριά στον Μπράμος και όχι την φωτοβολίδα στον Χάινς.

Ποια είναι η βρωμιά και ποια η αλητεία; Είναι δυνατόν να μιλάτε κιόλας; Ο Ολυμπιακός, όμως, παρά το γεγονός ότι παίκτης του τραυματίστηκε από φωτοβολίδα βγήκε και έπαιξε κανονικά. Δεν είναι πάντως και πολύ συνηθισμένο να δέχεται αθλητής φωτοβολίδα και να γίνεται το ματς. Όπως δεν είναι και συνηθισμένο να μαχαιρώνεται αθλητής και να παίζει. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε επίσης

Μαζί Βρέντζος, Μώραλης

Μαζί Βρέντζος, Μώραλης

Με την αποστολή της ομάδας οι δύο παράγοντες του Θρύλου, οι οποίοι θέλουν κι αυτοί τη μεγάλη νίκη.

Άλλα αντί άλλων

Άλλα αντί άλλων

Τους Βασίλη Τοροσίδη και Ντρίσα Ντιακιτέ έχει στην πιθανή 11άδα του Θρύλου για αύριο ξένη ιστοσελίδα.

Η τσίχλα

Η τσίχλα

Στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ελβετία έδωσε το «παρών» και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.