Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ποστάρισμα του «Φίνμπο»

Το ποστάρισμα του «Φίνμπο»
Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015 - 23:42

Στο κλίμα της νέας του ομάδας έχει μπει για τα καλά ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο διεθνής Ισλανδός φορ του Ολυμπιακού δίνει το καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις, ενώ αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία, περιμένοντα καρτερικά τη δική του στιγμή, όπου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο νεοαποκτηθείς άσος είναι ιδιαίτερα προσιτός και φιλικός με τους νέους του συμπαίκτες αι όλοι στον Θρύλο μιλούν με τα πλέον κολακευτικά λόγια για την ποιότητα του χαρακτήρα του. Μάλιστα, ο «Φίνμπο» δείχνει να έχει πολύ καλή σχέση με τα social media.

Την Κυριακή (02/08) μετά το τέλος της προπόνησης, το πρόγραμμα της οποίας περιελάμβανε και ποδηλασία ανέβασε στον λογαριασμό του ένα σχετικό μήνυμα, γράφοντας σχετικά για την πορεία της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, ενώ το συνόδευσε με μία φωτογραφία από την προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο Ισλανδός φορ έγραψε: «Ακόμη μία τυπική ημέρα προπόνησης στην Ολλανδία, λίγες ημέρες πριν το τέλος των προπονήσεών μας στο Έρμελο».

Typical Dutch training today

Διαβάστε επίσης

Το «99» ο Ολαϊτάν

Το «99» ο Ολαϊτάν

Ο Νιγηριανός φορ επέλεξε τον αριθμό που θα φοράει στη φανέλα του τη νέα αγωνιστική χρονιά με την Τβέντε.

Ζωή... ποδήλατο

Ζωή... ποδήλατο

Δείτε πλάνα από το Olympiacos TV από τη διαδρομή μέχρι το προπονητικό κέντρο επάνω στους δύο τροχούς, αλλά και από την χθεσινή προπόνηση...

Στην προπόνηση με ποδήλατο!

Στην προπόνηση με ποδήλατο!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν με διαφορετικό (από το συνηθισμένο πούλμαν)... μεταφορικό μέσο στο προπονητικό κέντρο...