Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπήκαν» Φουστέρ, Γούτας και Μπεν

«Μπήκαν» Φουστέρ, Γούτας και Μπεν
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015 - 00:13

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα που προκύπτουν για τον Ολυμπιακό αναφορικά με την αποθεραπεία των Νταβίντ Φουστέρ, Δημήτρη Γούτα και Μπεν.

Οι τρεις παίκτες ξεπέρασαν εντελώς τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν και ενσωματώθηκαν στον ρυθμό των συμπαικτών τους. Μάλιστα, για τους Γούτα και Μπεν η προπόνηση της Πέμπτης ήταν ξεχωριστή, δεδομένου ότι αμφότεροι «μπήκαν» για πρώτη φορά σε «φουλ» ρυθμούς και πήραν μία γεύση από τη δουλειά που γίνεται στο προπονητήριο των νταμπλούχων Ελλάδας.

Αυτή η εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, χαροποίησε απόλυτα τον Μάρκο Σίλβα και τους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι διαπιστώνουν ότι πολλαπλασιάζονται οι εναλλακτικές λύσεις στο ρόστερ, εν όψει των κρίσιμων αγώνων που περιμένουν τον Θρύλο σε πρωτάθλημα και Champions League.

Διαβάστε επίσης

Δίνει «μάχη» για Τούμπα ο Ιντέγε!

Δίνει «μάχη» για Τούμπα ο Ιντέγε!

Ο Νιγηριανός επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα ήπιο οίδημα στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά. Έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο την Πέμπτη.

Λονδίνο, μετρό και «Έμιρεϊτς» για το διπλό!

Λονδίνο, μετρό και «Έμιρεϊτς» για το διπλό!

Δείτε πως έζησαν τον θρίαμβο κόντρα στην Άρσεναλ οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Η διαδρομή από τους δρόμους του Λονδίνου, στο μετρό και από εκεί στο γήπεδο μέχρι τους πανηγυρισμούς στο τέλος του αγώνα.