Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περνάμε από την τέταρτη αγωνιστική!

Περνάμε από την τέταρτη αγωνιστική!
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015 - 11:47

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα στον όμιλο του Champions League στον οποίο μετέχει ο Ολυμπιακός, έχει τη μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού από την τέταρτη αγωνιστική. Τις επόμενες δύο, η Μπάγερν θα κοντραριστεί με την Άρσεναλ και ο Ολυμπιακός με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σε περίπτωση που ο Θρύλος κερδίσει και τις δύο φορές τους Κροάτες και η Άρσεναλ δεν καταφέρει να νικήσει τους Γερμανούς, τότε μετά από το τέλος της τέταρτης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός θα έχει προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League.

Θα έχει φτάσει τους εννέα πόντους, η Ντιναμό θα έχει τρεις και η Άρσεναλ στην καλύτερη δύο, με δύο αγωνιστικές να έχουν απομείνει. Η διαφορά θα είναι πολύ μεγάλη από την Άρσεναλ, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει και στην ισοβαθμία το πάνω χέρι με την Ντιναμό, ό,τι και να γίνει από εκεί και πέρα.

Προς το παρών, όμως, χαμηλά το κεφάλι, ηρεμία και προσήλωση στον αγώνα με την Ντιναμό στην Κροατία, καθώς δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα ακόμα.

Διαβάστε επίσης

Την «τρώνε» από παντού!

Την «τρώνε» από παντού!

Στην Ευρώπη ο Θρύλος είναι 21ος και οι αλλόθρησκοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν, είναι ντου στο γήπεδο και να πετούν λάσπη στον Ολυμπιακό - Δεν ξέρουν από πού τους έρχεται.