Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απείλησε πως θα σηκωθεί να φύγει ο Βενγκέρ

Απείλησε πως θα σηκωθεί να φύγει ο Βενγκέρ
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015 - 20:24

Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει για το αγγλικό πρωτάθλημα η Άρσεναλ αυτή την εβδομάδα και ο Αρσέν Βενγκέρ δεν πρέπει να βρίσκεται και στην καλύτερη φάση του. Αφενός έχει χωρίσει πρόσφατα και αφετέρου η ομάδα του δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς προέρχεται από την ήττα με 2-3 από τον Ολυμπιακό.

Ερωτηθείς λοιπόν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γ. για την ήττα από τον Θρύλο, ο Αλσατός απάντησε. «Εγώ είμαι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα της ομάδας μου», ανέφερε ο Βενγκέρ, που μίλησε αργότερα για τον αγώνα με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Με την εμπειρία που έχει ο Φαν Χάαλ στην καριέρα του, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός που θέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πηγαίνει καλά. Αυτή τη στιγμή είναι ρίσκο και δύσκολο να πεις ποιος θα κυριαρχήσει στο πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να βγάλεις ακόμα συμπέρασμα».

Παρακάτω, θα μπορέσετε να δείτε την «έκρηξη» του Γάλλου, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το γεγονός πως ο Μουρίνιο έχει... πέσει μέσα όταν λέει πως μόνο ένας προπονητής δεν αισθάνεται πίεση.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα στον άξονα

Πρόβλημα στον άξονα

Ο Βενγκέρ δεν μπορεί να υπολογίζει Αρτέτα και Φλαμινί για το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ και εναποθέτει τις ελπίδες του στον Κοκλέν...