Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεργασία Θρύλου με stoiximan.gr

Συνεργασία Θρύλου με stoiximan.gr
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015 - 19:17

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Παρασκευή τη σύναψη συμφωνίας με την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού, stoiximan.gr. Η συνεργασία ξεκινάει άμεσα και δη από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το λογότυπο της εταιρείας θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί πως η συνεργασία με τη UNICEF συνεχίζεται κανονικά, απλά το λογότυπο του Οργανισμού θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της φανέλας του Θρύλου.

«Σπάει» λοιπόν το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ, με τον Ολυμπιακό να προχωράει στην έναρξη της συνεργασίας με τη stoiximan.gr.

Ο Γιάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπογράμμισε: «Καλωσορίζουμε τη Stoiximan στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Το όραμά μας στον Ολυμπιακό ξεφεύγει από τα στενά όρια της αγωνιστικής δράσης και εκτείνεται στη συμμετοχή, στην προσφορά και στην αλληλεγγύη. Είμαι σίγουρος ότι η Stoiximan θα είναι κοινωνός αλλά και αρωγός του οράματός μας αυτού. Ξεκινάμε μια σχέση εμπιστοσύνης και συμπόρευσης. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που επενδύει σημαντικά στον ελληνικό αθλητισμό και μέσω αυτού και στην ελληνική κοινωνία».

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan, με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επίτευξη αυτής της συνεργασίας. Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο ενώνει φυσιολογικά τον δρόμο της με τον μεγαλύτερο και πλέον επιτυχημένο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας. Η χρονική στιγμή δε της ανακοίνωσης, μετά από τη μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού, καταδεικνύει τον κοινό μας τόπο: σκληρή δουλειά, καταξίωση, κορυφή. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς επίσης, ότι συνενώνουμε τις δυνάμεις μας πέρα από την εμπορική συνεργασία και σε ένα πλαίσιο προσφοράς και δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας».

Η Stoiximan στηρίζει χορηγικά, εδώ και δύο χρόνια, εθνικές ομάδες, συλλόγους καθώς και αθλητές από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα στον άξονα

Πρόβλημα στον άξονα

Ο Βενγκέρ δεν μπορεί να υπολογίζει Αρτέτα και Φλαμινί για το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ και εναποθέτει τις ελπίδες του στον Κοκλέν...

Φορτούνης και Καπίνο στην Εθνική

Φορτούνης και Καπίνο στην Εθνική

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε την αποστολή με τους 23 ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα σε Β. Ιρλανδία και Ουγγαρία.