Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απουσίες για Ντιναμό

Απουσίες για Ντιναμό
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015 - 21:25

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Την προσοχή της στο κροατικό πρωτάθλημα στρέφει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, λίγες μέρες μετά τη βαριά ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, αντιμετωπίζει αύριο, εκτός έδρας, την Ίντερ Ζάπρεσιτς, για τη 12η αγωνιστική της κροατικής λίγκας και ο Ζόραν Μάμιτς έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

Ο κόουτς της Ντιναμό δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ενρίκεζ, τον Πιάτσα, ο οποίος χρειάζεται ξεκούραση, λόγω των συνεχόμενων αγώνων, αλλά και τους ανέτοιμους Σιγκάλι, Πίντο.

Πάντως, η αποθεραπεία των δύο τελευταίων παικτών πηγαίνει αρκετά καλά και σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Διαβάστε επίσης

Μέσα ο Τσόρι, ανοικτό του Ιντέγε

Μέσα ο Τσόρι, ανοικτό του Ιντέγε

Ο Αργεντινός μέσος προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Νιγηριανός φορ έκανε ατομικό, όπως και ο Μπουχαλάκης - Μέσα ξανά οι Ντα Κόστα, Φουστέρ, Γούτας, Μπεν...

Μετά την Άρσεναλ, η… ώρα του ΠΑΟΚ!

Μετά την Άρσεναλ, η… ώρα του ΠΑΟΚ!

Εντείνουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς την Κυριακή, οι «ερυθρόλευκοι» που βγάζουν πάθος και ένταση στην προπόνηση.

Πρόβλημα στον άξονα

Πρόβλημα στον άξονα

Ο Βενγκέρ δεν μπορεί να υπολογίζει Αρτέτα και Φλαμινί για το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ και εναποθέτει τις ελπίδες του στον Κοκλέν...