Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαθημένοι στα γλέντια (μέρος 4ο)

Μαθημένοι στα γλέντια (μέρος 4ο)
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 - 02:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι στο αφιέρωμα με τις εντός έδρας επιτυχίες του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, εδώ στο gavros.gr. Μετά τα τρία πρώτα μέρη σειρά έχει το τέταρτο , με τα γλέντια σε τρεις ιδιαίτερες χρονιές.

Πάμε, όμως, να τα δούμε αναλυτικά.

Σεζόν 2006-07 (23 Σεπτεμβρίου 2006) : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ– ΑΕΚ 1-0

Αρκούσε ένα φάουλ του «Τζόλε»!

Ο Ολυμπιακός της περιόδου 2006-07 ξεκίνησε «φουριόζος» την κούρσα του προς τον τίτλο εκείνης της περιόδου!

Ο Θρύλος στις 23 Σεπτεμβρίου του 2006 υποδέχθηκε την ΑΕΚ στον ΝΑΟ στο πλαίσιο τα πέμπτης αγωνιστικής και έφτασε στη νίκη με 1-0, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο 45’ και αφού η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Έμερσον αλλάζοντας πορεία.

Παρά το γεγονός ότι από το 47’ ο Θρύλος αναγκάστηκε να συνεχίσει το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αυστηρότατης αποβολής του αρχηγού του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (σ.σ. ο Κύρος Βασσάρας εξάντλησε την αυστηρότητά του, δείχνοντας την δεύτερη κίτρινη) κράτησε το υπέρ του σκορ, το οποίο του επέτρεψε να πανηγυρίσει την πέμπτη του σερί νίκη.

Διαβάστε επίσης

«Θέλουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ»

«Θέλουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ»

Ο Αλμπέρτο Μποτία ανέφερε πως αποκλειστικός στόχος στον αγώνα με την ΑΕΚ είναι η νίκη, ενώ κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό του Ολυμπιακού, όπως κάνει πάντα.

Απέμειναν 2.000 για το sold out!

Απέμειναν 2.000 για το sold out!

Μόλις 2.000 εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ έχουν μείνει απούλητα τα οποία θα τεθούν και την Παρασκευή σε εκδοτήρια και μέσω ίντερνετ.

Έχει «σκυλιάσει» ο Τζίμι για ΑΕΚ, αλλά…

Έχει «σκυλιάσει» ο Τζίμι για ΑΕΚ, αλλά…

Ο 26χρονος Σουηδός θέλει να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά ο Μάρκο Σίλβα δεν θα ρισκάρει με την κατάσταση της υγείας του. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στην προπόνηση της Πέμπτης.