Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πες τα ρε Τζιόλη να μην κουραζόμαστε

Πες τα ρε Τζιόλη να μην κουραζόμαστε
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 - 17:40

Μεγάλη συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό παραχώρησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Πως ο ΠΑΟΚ είναι κομπλεξικός, πως οι παίκτες του δεν έχουν νοοτροπία νικητή και πως με λίγα λόγια, πρωτάθλημα δεν παίρνουνε ποτέ.

Δεν τα είπε ακριβώς έτσι, αφού οι λεμονόκουπες που θα του πετούσαν τα καρντάσια θα έφταναν μέχρι το παράθυρο του δωματίου του, αλλά αυτή είναι η ουσία. Τί είπε ο παικταράς;

Πως «όταν έρχονται τα δύσκολα, ξεχνάμε τα πλάνα μας». Έτσι είναι ρε Τζιολάκο. Για να πάρεις πρωτάθλημα πχ. πρέπει να υπάρχουν παίκτες με την κατάλληλη νοοτροπία. Κι εσείς δεν την έχετε καρντάσι.

Οφείλεις να λες ότι πηγαίνεις για πρωτάθλημα, αλλά να το κάνεις κιόλας με τα αποτελέσματα που θα φέρνεις. Σαν τον Ολυμπιακό δηλαδή. Όχι σαν κι εσάς που έχει φτάσει 11η Νοεμβρίου και οι βαθμοί της διαφοράς μας είναι στους... 50!

Πάλι καλά που τα είπες από μόνος σου και δεν κουραστήκαμε κι εμείς ρε παικταρά.

Να 'σαι καλά!

Α! Παραλίγο να το ξεχάσουμε. Πρόσεξε μην σε πετύχει σε καμιά γωνιά ο Γκαρσία ο Μακεδών και σου βγάλει κανέναν μαχαίρι από την κάλτσα, γιατί προβλέπουμε πως αυτά που είπες δεν θα του άρεσαν και τόσο.

Διαβάστε επίσης

Χάνει Ολυμπιακό ο Μεχία

Χάνει Ολυμπιακό ο Μεχία

Χωρίς τον Ισπανό στόπερ που είναι τιμωρημένος, θα αντιμετωπίσει ο Πανθρακικός τους νταμπλούχους Ελλάδας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League

Η μεγάλη ευκαιρία του Κασάμι!

Η μεγάλη ευκαιρία του Κασάμι!

Ο Ελβετός μέσος του Ολυμπιακού μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του για το Euro, τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά και για την επιλογή του το περασμένο καλοκαίρι να μείνει στην Ελλάδα…

«Μου άρεσε που δούλεψα μαζί του»

«Μου άρεσε που δούλεψα μαζί του»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο Σίλβα αναφέρθηκε ο Ζοάο Μάριο, που έρχεται να προστεθεί σε όλους όσους εκείνους στηρίζουν τον Πορτογάλο κόουτς για τη δουλειά του.