Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οντότητα με πολλούς φιλάθλους ο Ολυμπιακός»

«Οντότητα με πολλούς φιλάθλους ο Ολυμπιακός»
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015 - 11:22

Ένας από τους φετινούς πρωταγωνιστές στη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού, είναι ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, μέχρι το παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου τραυματίστηκε ήταν εκπληκτικός σε κάθε παιχνίδι, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, βοηθώντας στο σκοράρισμα.

Μάλιστα, ο Μποτία μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, «Radio Marca», τονίζοντας τη σημασία της νίκης μέσα στο «Έμιρεϊτς», αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, για το επερχόμενο ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά και το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά, τα λεγόμενά του:

«Το ματς κόντρα στην Άρσεναλ μας έδωσε μία μικρή ένεση ηθικού, για να πιστεύουμε ότι μπορούμε. Στην τελική το πιο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα, αυτό που καθορίζει τη δουλειά του. Μετά πρέπει να ανταγωνιστείς τους καλύτερους. Η Μπάγερν είναι μία ομάδα πολύ συμπαγής, θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε όπως μπορέσουμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι χαρούμενος για τα τέσσερα γκολ που πέτυχα, διανύω καλό διάστημα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ οικογενειακό, ακόμη και να μην ακούγεται πολύ στην Ευρώπη είναι μία οντότητα με πολλούς φιλάθλους. Όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητά του, το ελληνικό πρωτάθλημα κάθε φορά μεγαλώνει κι άλλο, τα πράγματα πηγαίνουν καλά».

Διαβάστε επίσης

«Αγαπώ την οικογένειά μου»

«Αγαπώ την οικογένειά μου»

Ο Φελίπε Πάρντο με αναρτήσεις του στο Instagram, έδειξε πόσο «δεμένος» είναι με την οικογένειά του και πόσο την αγαπάει.

Ακούνε ΠΑΟ και αγριεύουν

Ακούνε ΠΑΟ και αγριεύουν

Μερικοί παίκτες του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν πέρυσι στη ζούγκλα της Λεωφόρου και φέτος θέλουν με πράξεις στο γήπεδο να δείξουν ότι δεν έχουν ξεχάσει.

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο Μπέσνικ Χάσι παρότι η Άντερλεχτ νίκησε στις Βρυξέλλες, χαρακτήρισε ως φαβορί για την πρόκριση στους «16» την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.