Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

11 στα 11 και δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ…

11 στα 11 και δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ…
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 - 21:09

-Και μη μας σκοτίζετε τον έρωτα, γιατί έχουμε και Champions League…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Πάει τελείωσε και αυτό το ματς, να περάσει ο επόμενος παρακαλώ. Νίκησε για την 12η αγωνιστική τον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης με 3-1. Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία: 11 νίκες σε 11 αναμετρήσεις, ιστορικό ρεκόρ που καλείται να το σπάσει την επόμενη αγωνιστική με τον Πανθρακικό. Ο Ολυμπιακός του Σίλβα «απειλεί» την ομάδα του Μπούκουβι της σεζόν 1967-68 και θα συνεχίσει να σπάει ρεκόρ, γιατί απλώς είναι ο καλύτερος.

Ο Ολυμπιακός του α’ ημιχρόνου ήταν καλός, αλλά τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ξεκίνησε καλά στα πρώτα λεπτά, αλλά βρήκε αντίσταση στη διπλή άμυνα ζώνης του Αστέρα.

Στο β’ ημίχρονο με την είσοδο του Φουστέρ, αλλά κυρίως με την είσοδο του Τσόρι, έδωσε άλλον ρυθμό και μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του Αστέρα βρίσκοντας διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Ετσι έγινε και η πρώτη φάση με το πέναλτι που κέρδισε ο Μιλιβόγεβιτς μετά από τράβηγμα του Κουρμπέλη στο 73ο λεπτό και εύστοχα κτύπησε ο Φορτούνης, κάνοντας το 1-0.

Οι Αρκάδες παίζοντας στο β’ ημίχρονο το σύστημα «πέστε κάτω και δεν σηκωνόμαστε ποτέ» δεν άντεξαν και μέσα σε 6 λεπτά ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει από την αρχή. Σημείωσε άλλα δύο γκολ: το 2-0 στο 80ό λεπτό με σουτ του Φορτούνη έξω από τη μικρή περιοχή μετά από πάσα του Ερνάνι, και το 3-0 στο 86ο λεπτό με τον Ιντέγε.

ΥΓ. 1: Τα παπαγαλάκια μιλάνε για το πέναλτι του Ολυμπιακού. Για το πέναλτι του Αστέρα θα μας πουν κάτι;

ΥΓ. 2: Μη μας σκοτίζετε τον έρωτα, γιατί έχουμε και ματς για το Champions League και σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την Αρσεναλ.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 30/11/2015)

Διαβάστε επίσης

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Δικαιωμένοι αισθάνονται στον Ολυμπιακό μετά την τιμωρία του ΠΑΟ για τα επεισόδια της Λεωφόρου, αν και δεν τοποθετήθηκαν επίσημα.

Μετά το ρεκόρ, «στροφή» στο κύπελλο!

Μετά το ρεκόρ, «στροφή» στο κύπελλο!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Ρέντη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναιγιάλειο.