Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περίπλοκη η περίπτωση του Πουλίδο»

«Περίπλοκη η περίπτωση του Πουλίδο»
Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016 - 20:25

Ο Αλαν Πουλίδο μπορεί να μην βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μάρκο Σίλβα και να έχει αγωνιστεί ελάχιστα με τη φανέλα του Θρύλου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι συμπατριώτες του τον έχουν ξεχάσει.

Αντίθετα, μάλιστα, οι αναφορές στο πρόσωπο του 24άχρονου είναι καθημερινές, με την ιστοσελίδα «eluniversal.com» να τον κατατάσσει στην «λεγεώνα των σκιών».

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρεται: «Η περίπτωση του Πουλίδο είναι περίπλοκη. Είναι πραγματικά κρίμα αυτό που του συνέβη φέτος, καθότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή πολύ υψηλής ποιότητας, ενώ μάλιστα αγωνίστηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Ο νεαρός που βρέθηκε μία ανάσα από την Τσίβας Γουαδαλαχάρα, ζει δύσκολες στιγμές στην Ελλάδα, ψάχνοντας τρόπους να βρει την χαμένη ηρεμία του».

Διαβάστε επίσης

Ο Ιντέγε έκανε τη διαφορά

Ο Ιντέγε έκανε τη διαφορά

Ο Νίκος Γαβαλάς στέκεται στην παρουσία του Νιγηριανού επιθετικού, αλλά και στο πόσο δίκιο είχε ο Μάρκο Σίλβα που επέμεινε για την απόκτησή του...

«Να πάμε στον τελικό και να τον κερδίσουμε»! (pics)

«Να πάμε στον τελικό και να τον κερδίσουμε»! (pics)

Διαβάστε ολόκληρη την απολαυστική συνέντευξη του Μπράουν Ιντέγε στον «ΓΑΥΡΟ» - Η πίστη του στις δυνατότητες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Europa League, τι λέει για Μαρινάκη, Σίλβα, όσους αμφισβητούν την ομάδα, αλλά και για τα παιδικά του χρόνια με τα... γκέτο

«Καλύτερος από όλους ο Ολυμπιακός»

«Καλύτερος από όλους ο Ολυμπιακός»

Ο Θρύλος παίζει τη Δευτέρα στα Χανιά με τον Πλατανιά και ο Γιώργος Παράσχος παραδέχτηκε πως οι Πειραιώτες διαθέτουν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.