Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει στο Ρέντη!

Επιστρέφει στο Ρέντη!
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016 - 20:41

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν πολύ καλή άποψη για τον Νίκο Ιωαννίδη. Ο νεαρός επιθετικός έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπου κι εκεί έχει αφήσει πολύ καλά δείγματα γραφής.

Στον Ολυμπιακό βρίσκεται σε επαφές με τον γερμανικό σύλλογο, προκειμένου να λήξει ο δανεισμός του Ιωαννίδη και ο ποδοσφαιριστής να έρθει στους «ερυθρόλευκους» όπου και ανήκει. Ο Μάρκο Σίλβα θέλει να τον δει από κοντά και να διαμορφώσει δική του προσωπική άποψη για τον παίκτη κάτι που είναι απόλυτα λογικό.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό εντός της εβδομάδας που έρχεται ο Ιωαννίδης να έρθει στο Ρέντη και να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Θρύλο. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως είναι ένα ταλέντο που με την κατάλληλη δουλειά μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να παίξει στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπάρχει θέμα Βέλλιου»

«Δεν υπάρχει θέμα Βέλλιου»

Οι άνθρωποι του Θρύλου ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Βέλλιο και πως ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει μεταγραφή τον Ιανουάριο.

«Μπήκαν» οι Ομάρ και Πουλίδο

«Μπήκαν» οι Ομάρ και Πουλίδο

Οι δύο «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Σίλβα για τον αγώνα του Κυπέλλου με τα Χανιά στην Κρήτη.