Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπόκλιση» στον Θρύλο!

«Υπόκλιση» στον Θρύλο!
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016 - 20:41

Τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει «αναγκάσει» τους πάντες να υποκλιθούν στην ανωτερότητά του εντός των συνόρων και να θαυμάσουν ακόμη μια καλή χρονιά στην Ευρώπη, με την πορεία να συνεχίζεται στο Europa League.

Οι αναφορές στις επιτυχίες και τις νίκες του Ολυμπιακού γίνονται πολύ συχνά, με τελευταία αυτή της ιστοσελίδας «fifa.com», η οποία σε δημοσίευμά της κάνει λόγο για κάποιους εντυπωσιακούς αριθμούς και στατιστικά ομάδων τη φετινή σεζόν.

Φυσικά, ο Θρύλος είναι ανάμεσα σε αυτά, με το άρθρο να εστιάζει στο απόλυτο των νικών των «ερυθρόλευκων» στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από 16 αγωνιστικές και τον στόχο που είναι ακόμη μια νίκη, προκειμένου να καταρριφθεί το ρεκόρ που διατηρεί ο ίδιος σύλλογος.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Έχει δώσει 16 παιχνίδια και έχει πάρει 16 νίκες. Αυτή είναι από την αρχή στη σεζόν, ισοφαρίζοντας ένα παλιότερο ρεκόρ του συλλόγου. Οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι ήδη 18 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας χάρη σε αυτό το τέλειο ξεκίνημά τους και έχουν σκοράρει 44 φορές, έχοντας δεχθεί μόλις εννιά. Ο Πανιώνιος ήταν το τελευταίο "θύμα" την Κυριακή και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για νέο ρεκόρ κόντρα στον Λεβαδειακό».

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπάρχει θέμα Βέλλιου»

«Δεν υπάρχει θέμα Βέλλιου»

Οι άνθρωποι του Θρύλου ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Βέλλιο και πως ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει μεταγραφή τον Ιανουάριο.

«Μπήκαν» οι Ομάρ και Πουλίδο

«Μπήκαν» οι Ομάρ και Πουλίδο

Οι δύο «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Σίλβα για τον αγώνα του Κυπέλλου με τα Χανιά στην Κρήτη.