Προχωράμε παρακάτω...

Καλό το σερί των 17 συνεχόμενων νικών που διατηρούσε μέχρι και πριν λίγες ώρες ο Ολυμπιακός, αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Και στην τελική, δεν έγινε και τίποτα τρομερό.
Ωραίο είναι να νικάς συνέχεια, δεν λέμε, αλλά θα υπάρξει μία μέρα που δεν θα είσαι καλός, που δεν θα σου βγαίνει τίποτα, που δεν θα μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα.
Ο Ολυμπιακός το πάλεψε, προσπάθησε, ισοφάρισε, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν βρήκε δεύτερο γκολ κόντρα στον Πλατανιά και... μοιραία ήρθε η πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.
Πάντως, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους παίκτες για έλλειψη κινήτρου, μιας και όλοι όσοι έπαιξαν πάλεψαν μέχρι το τέλος, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.
Φυσικά και δεν υπάρχει δικαιολογία για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, μιας και αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν και πολλές καθυστερήσεις από τους γηπεδούχους. Τα λεπτά που έδειξε ο 4ος πολύ εύκολα θα μπορούσαν να είναι περισσότερα, ενώ άσχημη εντύπωση άφησαν για άλλη μία φορά οι υπερβολικές αντιδράσεις του Γιώργου Παράσχου σε κάθε φάση.