Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το απόλυτο ξεβράκωμα των «αντικειμενικών»: Παραπέμπεται ο Καλογερόπουλος!

Το απόλυτο ξεβράκωμα των «αντικειμενικών»: Παραπέμπεται ο Καλογερόπουλος!
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 - 00:06

Ε, ρε, ΓΛΕΝΤΙΑ! Την ώρα που όλοι οι «αντικειμενικοί» υποστήριζαν πως ο ρέφερι Καλογερόπουλος ήταν άριστος στη διαιτησία του αγώνα στο ΟΑΚΑ, εκείνος αναμένεται να τιμωρηθεί για τα πολλά λάθη που έκανε!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sfyrigmata.blogspot.gr», ο ρέφερι του ΟΑΚΑ, αναμένεται να μπει στην... κατάψυξη, μιας και ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας), όπως επίσης και η ΚΕΔ, δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοσή του!

«Σοβαρό πρόβλημα έχει ο διεθνής διαιτητής Χάρης Καλογερόπουλος μετά την κακή διαιτησία του στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας), όπως επίσης και η ΚΕΔ, δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοσή του στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0.

Ο Καλογερόπουλος έκανε «βροχή» από λάθη και σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογη θα είναι η τιμωρία του, καθώς οδεύει προς βαθιά... κατάψυξη. Σε απλά ελληνικά αναμένεται να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν λάβουμε υπόψη ότι υπήρξε και αλλοίωση αποτελέσματος (με πιο σοβαρά... φάλτσα την ανύπαρκτη κόκκινη στο Μποτία και την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Μιλιβόγεβιτς σε συνδυασμό και με το ανύπαρκτο πέναλτι)», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Τι έγινε, ρε «αντικειμενικοί»; Δεν ήταν, τελικά, τόσο... άριστος ο Καλογερόπουλος;

Διαβάστε επίσης

Το μυαλό στην Άντερλεχτ

Το μυαλό στην Άντερλεχτ

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει με πρωινή προπόνηση την Τρίτη την εν Ελλάδι προετοιμασία του για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο...

Πως παίζουν το βρόμικο παιχνίδι τους

Πως παίζουν το βρόμικο παιχνίδι τους

Ο παρατηρητής που εμφανίστηκε στην "Δίκη" με τον φίλο του. Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντα και να καταλάβετε πως γίνονται οι εκπομπές του Θωμαΐδη.