Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πληθαίνουν οι «πιέσεις» για τον Ιντέγε

Πληθαίνουν οι «πιέσεις» για τον Ιντέγε
Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 - 18:24

Συνεχίζονται οι πιέσεις για να κληθεί ο Μπράουν Ιντέγε στην Εθνική ομάδα της Νιγηρίας. Ο στράικερ του Θρύλου έχει κάνει καλή σεζόν, έχει σημειώσει αρκετά γκολ και επειδή στην πατρίδα του θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, η ιστοσελίδα naij.com εξασκεί τη δική της... πίεση προς τον εκλέκτορα της ομάδας.

«Ο εντυπωσιακός στράικερ μόλις κέρδισε φέτος τον πρώτου του τίτλο στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό. Έχει σκοράρει επτά γκολ φέτος», γράφει το κείμενο σε ένα σημείο της αναφοράς του και καταλήγει.

«Η πλούσια εμπειρία του θα αποβεί καθοριστική στο παιχνίδι ενάντια στους Φαραώ (σ.σ. Αίγυπτο) και προφανώς είναι σε καλή φυσική κατάσταση, καθώς είναι πάντα σε δράση, έχοντας σκοράρει 45 γκολ με την Ντιναμό Κιέβου, την Μπρόμιτς και τον Ολυμπιακό, συνολικά έως τώρα».

Διαβάστε επίσης

Θέλει Ρεάλ ο Μίτσελ

Θέλει Ρεάλ ο Μίτσελ

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακολυ, δεν έκρυψε την επιθυμία του να αναλάβει κάποια στιγμή τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κοίτα ποιοι μιλάνε!

Κοίτα ποιοι μιλάνε!

Η ευνοημένη ομάδα του πρωταθλήματος είναι ο ΠΑΟΚ. Κι όμως, αυτοί διαμαρτύρονται συνεχώς προσπαθώντας να ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Να ποιος δυναμιτίζει το κλίμα!

Να ποιος δυναμιτίζει το κλίμα!

«Κοιμάμαι κι ονειρεύομαι να καταστραφεί το αθηναϊκό ποδόσφαιρο», είπε ο Ιβάν λίγες ώρες πριν το ματς με τον Θρύλο. Ε, κοιμήσου ακόμα λίγο.