ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Η φανέλα του Ολυμπιακού και στη Νιγηρία (pic)

Η φανέλα του Ολυμπιακού και στη Νιγηρία (pic)
Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 - 14:35

Ο Ονάζι Ογκενί, ο οποίος αγωνίζεται στην Λάτσιο με μεγάλη επιτυχία, ενώ είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας της Νιγηρίας, επισκέφθηκε την χώρα του, για να παρακολουθήσει από κοντά το Brown Ideye Challenge, το οποίο διοργανώνει ο παίκτης του Ολυμπιακού και συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα των «Σούπερ αετών», Ιντέγε Μπράουν.

Εκεί συναντήθηκε με τον γνωστό Νιγηριανό δημοσιογράφο, Τσάινα Ασέρου, που διαθέτει και δικό του blog, ο οποίος τον υποδέχτηκε, φορώντας μία φανέλα του Θρύλου, όπως μας έδειξε και στην φωτογραφία που ανάρτησε στο twitter, στην οποία έγραφε: «Εγώ και ένας από τους φαν μου, ο Ονάζι Ογκενί, έκανε όλο αυτό το ταξίδι για να υποστηρίξει το Brown Ideye Challenge».

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Προτάθηκε ο Σούντζιτς (vid)

Προτάθηκε ο Σούντζιτς (vid)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «ΓΑΥΡΟΥ», στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο 27χρονος στόπερ της Στουτγκάρδης, Τόνι Σούντζιτς.

Οστάνδη για Προτό

Οστάνδη για Προτό

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ξένο δίκτυο, ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ, έχει την ευκαιρία να παραμείνει στο Βέλγιο αν θέλει, αν και υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρεται.