Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 - 08:36

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στις τάξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού που κάνουν τα πάντα για να φέρουν παίκτες στο λιμάνι ώστε να ισχυροποιήσουν το ρόστερ όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ».

*Τα δίνει όλα

Τρεις ημέρες πριν από το φινάλε των μεταγραφών και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάνουν ότι είναι δυνατό για να κλείσουν τουλάχιστον έναν εκ των Αγιού, Καρντόσο, Νίλμαρ.

Έτσι φαίνεται το πόσο θέλουν να δυναμώσουν τη γραμμή κρούσης της ομάδας. Αναλυτικό ρεπορτάζ και για τις περιπτώσεις των τριών στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Προτάθηκαν και πάλι οι Αντεμπαγιόρ και Μπάριος. Φήμες ακόμη και για τον Μάριο Μπαλοτέλι!

*Στόπερ από Ισπανία

Εκτός από την επιθετική γραμμή, οι άνθρωποι του Θρύλου κοιτάζουν να ενισχύσουν και τα μετόπισθεν ενώ όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με κεντρικό αμυντικό από την χώρα της Ιβηρικής.

*10 γκολ σε 2 παιχνίδια

Αυτός είναι ο αμυντικός απολογισμός της Γιουνγκ Μπόις, αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League. Διαβάστε αναλυτικά στον «ΓΑΥΡΟ» τι έκαναν οι αντίπαλοι των Πειραιωτών.

*«Ντιμπλάρει, σκοράρει και έχει πολλά να δώσει»

Ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ και συμπατριώτης του Ελιουνούσι, μιλάει για το νέο απόκτημα του Θρύλου και… στάζει μέλι.

*Θέμα Τοροσίδη

Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πως υπάρχει θέμα με τον Ολυμπιακό και τον διεθνή δεξιό μπακ.

Διαβάστε επίσης

Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ και στη Βέρνη

Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ και στη Βέρνη

Σήμερα αναμένεται να ενημερώσει ο Ολυμπιακός τη Γιουνγκ Μπόις για το πόσα εισιτήρια θα πάρει για τον αγώνα της 15ης Σεπτεμβρίου.

Παίρνει Αΐλτον ο ΑΠΟΕΛ

Παίρνει Αΐλτον ο ΑΠΟΕΛ

Η κυπριακή ομάδα που είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, κλείνει τον Βραζιλιάνο επιθετικό που αγωνιζόταν και παλιά με τη φανέλα των πρωταθλητών Κύπρου.

«Είναι πολύ κοντά ο Πουλίδο»

«Είναι πολύ κοντά ο Πουλίδο»

Ο τεχνικός της Τσίβας, Ματίας Αλμέιντα, ανέφερε πως η μεξικάνικη ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 25άχρονου στράικερ από τον Ολυμπιακό.

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Ερμή

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Ερμή

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, ΑΠΟΕΛ, νίκησε με 3-0 τον Ερμή Αραδίππου για την δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.