Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό ο Πουλίδο»

«Αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό ο Πουλίδο»
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 - 15:13

Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην ομάδα της Τσίβας Γουαδαλαχάρα βρίσκεται ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος λίαν συντόμως θα δει τη μεταγραφή του να ολοκληρώνεται, αφού συνάμα ο Ολυμπιακός θα φέρει άλλους δύο επιθετικούς.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα record.com.mx, που επιβεβαιώνει το θέμα, αφού έχει μιλήσει με πηγή στο περιβάλλον του παίκτη, ο Πουλίδο αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να πάει μια και καλή στην Τσίβας.

Τόσο οι παράγοντες της μεξικανικής ομάδας όσο και ο Ισαάκ Μπριζουέλα, παίκτης με τον οποίο μοιραζόταν το δωμάτιο στις αποστολές της Εθνικής ομάδας, έχουν μιλήσει για τον Πουλίδο, κάτι που δείχνει πως ο παίκτης είναι κοντά στη μετακίνησή του στο Μεξικό και στην αποχώρησή του από την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται το κανόνι στον Θρύλο!

Έρχεται το κανόνι στον Θρύλο!

Η «βόμβα» αναμένεται να σκάσει σύντομα. Σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, όλα δείχνουν Καρντόσο, αλλά έτοιμοι είναι και οι Κουράνι, Τζο.

Ρολάντο!

Ρολάντο!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ για τον 30χρονο σέντερ μπακ της Μαρσέιγ, ενώ η «L' Equipe» αναφέρει πως ετοιμάζεται πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα ο Ρομάο

Στην Ελλάδα ο Ρομάο

Στη χώρα μας βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος συζητά για το μέλλον του και όλα δείχνουν πως θα συμφωνήσει με την ομάδα του Ολυμπιακού.