Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται το κανόνι στον Θρύλο!

Έρχεται το κανόνι στον Θρύλο!
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 - 15:18

Τις τελευταίες ώρες διανύουμε σχετικά με το μεταγραφικό παζάρι και τη μεταγραφική αγορά, με τον Ολυμπιακό να έχει εντοπίσει τους στόχους και να ετοιμάζεται πλέον να πυροδοτήσει τη... βόμβα του καλοκαιριού. Ο στράικερ πρώτης γραμμής θα έρθει στο λιμάνι και όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο Καρντόσο.

Ο Παραγουανός φορ, μεγάλη κλάση, θα δει το θέμα του να τελειώνει σύντομα, σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί. Κοντά στον Θρύλο είναι ο παίκτης της Τράμπζονσπορ και σήμερα αναμένεται να είναι η καταληκτική ημερομηνία για τη σπουδαία αυτή υπόθεση.

Όμως, υπάρχει πάντα και ο Κέβιν Κουράνι, του Γερμανού φορ, με πλούσιες παραστάσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά και του Τζο. Όλα δείχνουν Καρντόσο λοιπόν, αλλά είναι έτοιμοι και οι Κουράνι, Τζο.

Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

Ρολάντο!

Ρολάντο!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ για τον 30χρονο σέντερ μπακ της Μαρσέιγ, ενώ η «L' Equipe» αναφέρει πως ετοιμάζεται πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Εκρηκτικός και ικανότατος! (vids)

Εκρηκτικός και ικανότατος! (vids)

Ο Γκονζάλο Πασιέντσια έχει συμφωνήσει και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Θρύλο - Δείτε τα γκολ που πέτυχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Πορτογαλία!