Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρολάντο!

Ρολάντο!
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 - 15:44

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει όλο το ρεπορτάζ σχετικά με την περίπτωση του Ρολάντο, του σέντερ μπακ της Μαρσέιγ. Οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν αμυντικό και ένας από αυτούς που γράφει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, ίσως να είναι και ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήριο.

Πάντως, υπάρχει και δημοσίευμα της «L' Equipe», που κάνει λόγο πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για τον 30χρονο, ο οποίος δεν αποκλείεται να φύγει από την Ολιμπίκ και να έρθει στον Θρύλο.

Ο Ρολάντο Ζόρζε Πιρές ντα Φονσέκα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει γεννηθεί στις 31 Αυγούστου 1985. Έχει παίξει σε Μπελενένσες, Πόρτο, Νάπολι, Ίντερ και Άντερλεχτ, ενώ από το 2015 παίζει στην ομάδα της Μασσαλίας.

Σε συνολικά 350 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 29 γκολ, ενώ έχει πέντε ασίστ, τη στιγμή που είναι διεθνής με την Πορτογαλία, έχοντας 19 ματς.

Διαβάστε επίσης

Εκρηκτικός και ικανότατος! (vids)

Εκρηκτικός και ικανότατος! (vids)

Ο Γκονζάλο Πασιέντσια έχει συμφωνήσει και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Θρύλο - Δείτε τα γκολ που πέτυχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Πορτογαλία!

Πήρε Πασιέντσια, Βιάνα και Ρομάο!

Πήρε Πασιέντσια, Βιάνα και Ρομάο!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» είχε αποκαλύψει πρώτος το όνομα του Πορτογάλου στράικερ και τις προχωρημένες επαφές του με τον Θρύλο, ενώ είχε γράψει από τις 12 Αυγούστου για τον Βραζιλιάνο αμυντικό – Ηρθε και συμφώνησε και ο Τογκολέζος μέσος.

Έρχεται το κανόνι στον Θρύλο!

Έρχεται το κανόνι στον Θρύλο!

Η «βόμβα» αναμένεται να σκάσει σύντομα. Σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, όλα δείχνουν Καρντόσο, αλλά έτοιμοι είναι και οι Κουράνι, Τζο.