Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016 - 08:34

Όλα τα νέα του Θρύλου σε όλα τα αθλήματα, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

*Εμφατικό χτύπημα Μαρινάκη

*Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού πέτυχε ακόμη έναν στόχο αφού εξασφάλισε τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, με 74 εκατ. ευρώ. Μάλιστα υπήρξε διεθνής αναγνώριση από τα ξένα μέσα γι’ αυτή του την επιτυχία.

*Δάκρυσε το λιμάνι για την Ιωάννα

Η θλίψη που σκόρπισε ο χαμός της συζύγου του Γ. Αγγελόπουλου είναι τεράστια, με την οικογένεια του Ολυμπιακού να είναι συγκλονισμένη. Σήμερα θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία (13:00). Στο 1ο Κοιμητήριο Αθηνών η κηδεία της.

*Όλοι ρεπό, οι 3 στο Ρέντη

Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, Καρντόσο, Ρομαό και Βιάνα θα βρεθούν και σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ώστε να προπονηθούν για να είναι έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και του Europa League. Όλη η υπόλοιπη ομάδα θα έχει ρεπό.

*Παγκόσμιος ντόρος με Καρντόσο

«Επιλογή του ο Ολυμπιακός» λένε τα ξένα μέσα για την απόφαση του Παραγουανού να υπογράψει στον Θρύλο και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους «ερυθρόλευκους».

*Το πλάνο Ομάρ

Αναλυτικά στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, σε τι κατάσταση βρίσκεται ο νορβηγός μπακ και πότε θα είναι έτοιμος για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης

«Μόνο περηφάνια» (pic)

«Μόνο περηφάνια» (pic)

Φωτογραφία από το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων επί της αντίστοιχης της Αλβανίας ανάρτησε στα social media ο Κώστας Τσιμίκας, δηλώνοντας περήφανος που φοράει το εθνόσημο.