Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος στο πλευρό της UNICEF (pic + vid)

Ο Θρύλος στο πλευρό της UNICEF (pic + vid)
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 - 12:51

Ο Ολυμπιακός στέκεται για τέταρτη χρονιά στο πλευρό της UNICEF και αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του. Ο Θρύλος δείχνει καθημερινά με πράξεις ότι είναι δίπλα στην UNICEF, η οποία έχει ως στόχο τον εμβολιασμό εκατομμυρίων παιδιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλάκις ότι βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, είτε μέσω της συνεργασίας με την UNICEF, είτε με φιλανθρωπικές ενέργειες. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι πλέον έχουν εμβολιαστεί πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας, χάρη στη πολύτιμη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε την UNICEF, αγοράζοντας τα μπλουζάκια «Θρύλος για μια ζωή». Πρόκειται για μία προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός μαζί με την UNICEF, μέσω της εκστρατείας 100% Campaign που υποστηρίζει προγράμματα ανοσοποίησης σε όλο τον κόσμο.

Οι Μανθάτης, Ρέτσος και Ανδρούτσος, οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα του Θρύλου, συμμετέχουν ενεργά στην καμπάνια. Οι τρεις ποδοσφαιριστές μάλιστα έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσω του Olympiacos TV, όπου τόνισαν: «Εμβολιάζουμε μικρά παιδιά και σώζουμε ζωές. Στηρίζουμε όλοι τη μεγάλη συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF. Έχουμε όλοι τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στις καρδιές μας!».

Οσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να προμηθευτούν τα μπλουζάκια «Θρύλος για μια ζωή», από τα καταστήματα Red Store και το online κατάστημα www.redstore.gr. Τα μπλουζάκια βγαίνουν σε δύο εκδοχές: ελληνική και αγγλική. Στο ελληνικό t-shirt υπάρχει το μήνυμα «Θρύλος για μια ζωή» και στο αγγλικό το «Olympiacos for Life».

Η τιμή τους είναι στα 9,99 ευρώ και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στην UNICEF! Ολοι δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη…

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος και ο Μποτία (pic)

Έτοιμος και ο Μποτία (pic)

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε κι αυτός την προετοιμασία του για τον αγώνα με αντίπαλο την Αστάνα και ανάρτησε τη δική του φωτογραφία από το πρόγραμμα.

Ξεφτίλισε την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη ο Κετσπάγια

Ξεφτίλισε την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη ο Κετσπάγια

Ο Γεωργιανός μίλησε για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, για «ποδοσφαιρικό κανιβαλισμό» και τόνισε πως η απόλυσή του ήταν προαποφασισμένη πριν τον αγώνα με την Λάρισα. Ετσι θέλει ο «εξυγιαντής» να καθαρίσει το ποδόσφαιρο; Με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και βρόμικα παιχνίδια;

Άγριο κράξιμο για τον γυρολόγο (pics)

Άγριο κράξιμο για τον γυρολόγο (pics)

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ξεφτίλισαν τον «επενδυτή» Μελισσανίδη για την πρόσληψη του Μοράις. «Είστε το λιγότερο τραγικοί στην ΠΑΕ», «Ρε πού τον βρήκαμε αυτόν;» ήταν μερικά από τα σχόλια στη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook.